Ajankohtaista


Iivo Niskanen tähdittämään Lunta tupaan-tapahtumaa!


Olympiavoittaja ja maailmanmestari Iivo Niskanen on ensimmäinen kiinnitys 5.7. Ukonniemen stadionilla järjestettävään Lunta tupaan-tapahtuman hiihtäjäkaartiin.

Niskanen on viime vuosina noussut urheilijana tähtikategoriaan. Hän voitti 2014 olympialaisissa parisprintin kullan yhdessä Sami Jauhojärven kanssa. Vuosi sitten helmikuussa 2017 hän sivakoi Lahdessa MM-kultaa 15 kilometrin perinteisen tyylin kilpailussa ja tuoreimpana urotekona Pyeongchangin olympialaisissa Niskanen nappasi 50 kilometrin olympiakultaa.

Lisäksi Niskanen valittiin vuoden 2017 parhaaksi urheilijaksi Suomessa.

Iivo Niskanen oli mukana Lunta tupaan-tapahtumassa vuonna 2015 ja palaa Imatralle menestymään.

- Edellisestä kerrasta jäi hyvä maku ja on nälkää tulla uudestaan kokeilemaan. Silloin ei vauhti riittänyt menestykseen, Niskanen muistelee.

- Hiihtokilpailu heinäkuussa on itsessään jo sellainen elämys, jonka haluaa kokea.

Tuoreen olympiavoiton jälkeen tapahtumia ja vientiä on riittänyt, mutta merkitys koko uralle on kiistaton.

- Totta kai sen merkitys on minulle iso. Kuninkuusmatkan olympiakulta on aina ollut haaveena. Kun sen sain maailmanmestaruuden kylkeen, niin onhan se uran kannalta uskomatonta. Menestyksen nälkää toki riittää vielä. Toivottavasti myös terveyttä, Niskanen kertoo tunnelmistaan juuri nyt.

IPV:n organisoima Lunta tupaan-tapahtuma järjestetään tulevana kesänä kolmatta kertaa. Kahdella aiemmalla kerralla yleisömäärä on ollut yli 3000.

Päivä alkaa hiihtokilpailulla alkuillasta ja päättyy klo 19.00 alkavaan Superpesiksen otteluun Imatran Pallo-Veikkojen ja Joensuun Mailan väillä.

Niskanen osallistuu tapahtumaan kilpailijana ja lisäksi hiihto-osuuden jälkeen järjestämme faneille mahdollisuuden tavata hiihtäjäsankari.

Lipunmyynti tapahtumaan käynnistyy keväämmällä. Tapahtuma sisältyy IPV:n kausikorttiin (130 €), joita on myynnissä osoitteessa www.seamchip.fi/ipv.

Tapahtumaan on myynnissä isännyyspaketteja, joihin sisältyy 10 VIP-lippua, logonäkyvyys markkinoinnissa, kuulutukset kumppanuudesta tapahtumassa ja nosto IPV:n verkkosivuille yhteistyökumppanien joukkoon.

VIP-tapahtumaan on myyty tähän mennessä jo yli 100 lippua ja luvassa on yksi kesän hienoimmista verkostoitumistapahtumista.

Mikko Pehkonen mikko.pehkonen@ipv.fi