Fuengirola


Antero Mertaranta täydentää Fugepesiksen kattauksen


Selostaja- ja kuuluttajalegenda Antero Mertaranta on vahvistanut saapuvansa Fuengirolaan pesiskauden avaukseen juontotehtäviin.

Aikatauluhaasteiden vuoksi sunnuntaina 22.4.2018 pelattavan miesten ottelun Imatra-Vimpeli kuuluttaminen on varmaa, mutta lauantaina 21.4.2018 pelattavan naisten ottelun Lappeenranta-Lapua suhteen matkustusaikataulu on vielä hieman epävarma.

Mertaranta villitsi Aurinkorannikolla myös vuosi sitten. Hän kertoo nauttineensa tapahtuman hengestä ja luonteesta paljon.

- Se oli ainutlaatuinen ja varmasti unohtumaton elämys kaikille paikan päälle olleille. Elolassa (stadion) tiivistyi hyvä fiilis ja urheilunautinto käsin kosketeltavan hienolla tavalla.

Fuengirolaan on Suomesta matkaamassa pakettimatkoilla yli 500 pesiskannattajaa ja arvioiden mukaan omatoimimatkaajat mukaan luettuna yhteensä yli 1000 pesäpalloturistia. Kokonaisyleisömäärän odotetaan asettuvan ottelua kohden 2000-3000 väliin.

- Mahtava juttu, että tapahtuma järjestetään uudestaan. Paikalliset sekä tietysti Suomesta tulevat fanit saavat aikaiseksi varmasti hienon show’n tänäkin vuonna.

Mertarannan värikästä kuulutustyöskentelyä tunteville juttutuokion lopuksi lausuttu leikkimielinen uhkaus ei liene yllätä.

- Varoitus pelaajat, joudutte lujille!

Fuengirolan aikataulut:

21.4.2018 klo 13.00 Pesä Ysit – Lapuan Virkiä (naisten Superpesis)
22.4.2018 klo 14.00 IPV – Vimpelin Veto (miesten Superpesis)

Liput 10 €/ottelu.

Ennakkomyyntipaikat:

Centro Finlandia
Ravintola Uusi Refla
Verkkokauppa seamchip.fi/ipv

Mikko Pehkonen mikko.pehkonen@ipv.fi