Superpesis


Jukka Mäkinen nousee IPV:n pelinjohtajaksi


IPV on solminut kautta 2021 koskevan pelinjohtajasopimuksen viime kaudella kakkospelinjohtajana toimineen Jukka Mäkisen kanssa

Alajärveltä lähtöisin oleva Mäkinen on toiminut muun muassa Pesä-Ysien pelinjohtajana vuosina 2012-2013. Sen jälkeen hän toimi Kouvolan Pallonlyöjien kakkospelinjohtajana vuodet 2014-2018, joista ensimmäisen kauden lopun hän hoiti pelinjohtajan tehtävää.

IPV:ssä Mäkinen toimi viime kauden kakkospelinjohtajana. Vaikka hänen sopimuksensa purettiin yhteisymmärryksessä kauden alla, palasi tehtävään kauden lopussa. Pelaajana Mäkinen on edustanut IPV:tä kaudella 2003.

-Hyvillä fiiliksillä olen pestistä! Jotain uutta sähinää uralle. Pitkään olen toiminut kakkospelinjohtajana ja nyt aukesi mahdollisuus siirtyä pelinjohtajaksi. Ei näitä pestejä ole aina tarjolla. Tulevana kesänä tullaan näkemään varmasti pirteä ja raikas joukkue sekä pelinjohtaja. Viime kausi jäi IPV:ssä kakkospelinjohtajana seitsemän pelin mittaiseksi. Se on lyhyt aika, eikä siinä ehdi paljon ihmeitä tekemään.

#miunseura #ipvreds #superpesis #pesis #imatra

Samuli Pulkkinen samuli.17@hotmail.com