Superpesis


Keisarit vieraaksi tiistaina


IPV saa viikon ainoassa ottelussaan vieraaksi tamperelaisen Manse PP:n tiistaina 22.6.2021. Ottelu alkaa Ukonniemen Stadionilla kello 18

Kohtaamiset kaudella 2020 12.7.2020 IPV-Manse PP 2-1 (0-2, 6-1, 2-1) 24.7.2020 Manse PP-IPV 1-0 (4-4, 2-0)

Lähtökohdat

Manse PP Manse PP lähtee otteluun sarjataulukon toiselta sijalta 16 pisteellä. Ainut tappio tuli viime perjantaina Kouvolan Pallonlyöjille supervuoropari jälkeen 2-1, muuten se on voittanut loput viisi ottelua kolmella pisteellä. Viime kaudella 12. sijoittunut joukkue oli ennen kauden alkua puhutuimpia joukkueita, kun se hommasi useamman Superpesiksen tähtipelaajan ja nousi toisella Superpesiskaudellaan ennakkosuosikkien joukkoon.

Tuomas Jussila saapui IPV:stä, Henri Puputti Seinäjoen JymyJusseista. Joensuun Mailasta saapui useampi pelaaja Juha Puhtimäki, Lauri Kivinen ja Simo Vainikainen. Kankaanpään Mailasta saapui Topias Lilja ja Mikko Pauna. Lähtijöitä on Jukka Tuomisto, Hyvinkään Tahkoon Juha Puhtimäen alta siirtynyt lukkarilupaus Petteri Alanen. Jasperi Luoma palasi Kouvolan Pallonlyöjiin ja Ville Hotakainen Seinäjoen JymyJusseihin. Mikko Haukkala siirtyi Suomensarjaan Ylihärmän Pesis-Junkkareihin, Kimmo Carlson Jyväskylän Kiriin ja Tommi Malinen Ykköspesiksen Loimaan Palloilijoihin. Jatkajista voidaan nostaa lyöjätykki Juha Niemi ja Juuso Myllyniemi. Pelinjohtajana toimii IPV:n Sasu Iivarisen isä Matti Iivarinen.

Lähtökohdat IPV

IPV lähtee otteluun sarjataulukon kuudennelta sijalta yhdeksällä pisteellä. Alla on tappio Seinäjoen JymyJusseista kotiutuslyöntikilpailun jälkeen. Ensimmäisellä jaksolla IPV teki jo lähes tutuksi tulleen nousun viimeisellä vuoroparilla jaksovoittoon. Toisen jakson alkuun IPV pääsi jo 3-0 johtoon, mutta Jukka-Pekka Vainionpään kunnari käänsi jakson seinäjokelaisille. Viime viikon otteluissa nähtiin paljon hyvää, mutta sisäpeli oli useamman vuoroparin tukossa. Sunnuntain ottelun jälkeen pelinjohtaja Jukka Mäkinen puhui joukkueen löysäilleen pelin aikana. Kokoonpano on elänyt viime peleissä paljon. Joukkueessa on vammoja ja kokoonpano selviää tiistaiaamuna.

Imatran Pallo-Veikot samuli.17@hotmail.com