Lunta tupaan / LUNTA TUPAAN!

LUNTA TUPAAN!

Yhdistetyn maajoukkue ja äänessä Antero Mertaranta!


Imatran Pallo-Veikot järjestää ti. 27.7.2021 Ukonniemen Stadionilla Lunta tupaan -tapahtuman IPV - Sotkamo Superpesisottelun yhteydessä. Tapahtuma järjestetään nyt neljättä kertaa. Korona siirsi tapahtuman tulevaan kesään.

Tapahtumaa varten Ukonniemeen rakennetaan K12-hyppyrimäki. Illan ohjelmassa on yhdistetyn kilpailu, jossa mukana on Suomen yhdistetyn maajoukkue kokonaisuudessaan. Mäen alastulorinne lumetetaan ja vauhtimäkeen tulee muovilatu. Korkeuseroa mäessä on 15 metriä ja nopeus parhaimmillaan 40 km/h.

 
Yhdistetyn kilpailun hiihto-osuus suoritetaan rullilla Ukonniemen rullahiihtoradalla. Kilpailun mäkiosuus hypätään ennen Superpesisottelua ja hiihto-osuus kilpaillaan ottelun tauolla.

Lunta tupaan -tapahtuma on järjestetty aiemmin kolme kertaa. Edellisellä kerralla vuonna 2018 Ukonniemessä kilpailivat sprinttihiihtäjät vapaan tyylin sprintissä ja tapahtumaa oli seuraamassa noin 2500 katsojaa. Vuonna 2016 Ukonniemessä ladulla olivat ampumahiihtäjät yli kolmetuhatpäisen yleisön edessä ja ensimmäisellä kerralla nyt jo edesmenneellä Linnalan kentällä sivakoivat sprinttihiihtäjät perinteisen tyylin sprinttikisassa keräten ennätysyleisön, lähes 4000 katsojaa.
 
 

Tapahtuman aikataulut

Pääsyliput ja VIP

Liput ennakkoon Redskaupasta 20 € ja portilta 25 €.