Ajankohtaista


Haastaja haastoi ja kaatoi suomenmestarit


Talvisuper jatkui IPV:n osalta viikonloppuna kahdella huippuottelulla Joensuun Mailaa ja Sotkamon Jymyä vastaan. Kotiin tuomisina 4 sarjapistettä

Suomenmestarit kaatuivat

IPV yllätti varmasti monet, kaatamalla sunnuntain ottelussa hallitsevan suomenmestarin Sotkamon Jymyn jaksoin 1-0 (1-0, 3-3). Joukkue lähti otteluun hieman haavoittuneena, lukkari Rasmus Surakan loukattua lauantain ottelussa vasemman kämmenensä. Näin ollen lautasen ääreen astui otteluun kokenut Toni Laakso, joka palkittiin myös ottelun parhaana.

- Täytyy Tonolle nostaa hattua, kun tuollaiseen paikkaan pystyy pelaamaan tuollaisen pelin. Tolppa pysyi lautasella ja joukkueen ulkopeli oli todella hyvällä tasolla, myhäili pelinjohtaja Vesa Toikka ottelun jälkeen. – Molemmissa otteluissa meillä oli vastassa todella kovat lukkarit ja vahvaa ulkopeliäpelaavat joukkueet. Onnistuimme ja tämä antaa meille hyvät signaalit kohti kesää mentäessä, Toikka jatkaa.

Lautasen ääreen komennettu Laakso ei pienistä hätkähtänyt vaan otti paikan haltuun rutiinilla.
- Toikka skauttasi kaikki Jymyn pelit 30-vuoden ajalta ja palattiin kunnon kasaripeliin eli tolppa lautaselle, niin hyvinhän tämä sujuu, naureskeli Laakso sunnuntaina pelin tauottua.

Tumma jakso vei pisteet lauantaina

Viikonlopun avanneessa pelissä IPV taipui vasta kotiutuslyötikilpailun jälkeen Joensuun mailalle 1-2 (2-1, 1-5, 1-2). Ottelu oli hyvin saman tyyppinen kuin sunnuntainen Sotkamo peli, jossa molemmat pelasivat tarkkaa ulkopeliä.

- Otteluun osui meille yksi tumma vuoropari ja se oikeastaan ratkaisi ottelun. Huolellinen pitää olla jokaisessa pallossa ja hetkessä, näistä vain kaverit rankaisee välittömästi, summasi Toikka ottelua.
Kotiutuslyöntikilpailussa Joma oli parempi juoksuin 2-1 vieden näin kaksi sarjapistettä.

IPV:n TalviSuper jatkuu vielä yhden ottelun verran ensi viikonloppuna, kun Kuopiossa vastaan asettuu Pattijoen Urheilijat. Paikka loppu turnaukseen on nyt muiden käsissä ja tarvitsee yllätyksiä ensiviikonlopun peleissä. IPV:n voitto Jymystä saattoi tarkoittaa sitä, että hallitseva mestari ei pelaa TalviSuperin loppuhuipennuksessa huhtikuun alussa.

 

IPV Ylläpito ipvreds@gmail.com