Ajankohtaista


Ilkka Uitti IPV:n puheenjohtajaksi


Imatran Pallo-Veikkojen kevätkokous valitsi seuran varapuheenjohtajan Ilkka Uitin puheenjohtajakseen. Muutokseen ei liity draamaa, sillä jo viime syksynä oli tiedossa, että seuran vetovastuun ottanut Mikko Nieminen tulee keväällä 2024 siirtymään uusiin työtehtäviin pääkaupunkiseudulle.

IPV siirtyi kevätkokouksessa Ilkka Uitin aikaan

Imatran Pallo-Veikkojen kevätkokous valitsi seuran varapuheenjohtajan Ilkka Uitin puheenjohtajakseen. Muutokseen ei liity draamaa, sillä jo viime syksynä oli tiedossa, että seuran vetovastuun ottanut Mikko Nieminen tulee keväällä 2024 siirtymään uusiin työtehtäviin pääkaupunkiseudulle, joiden vuoksi ei voi olla enää niin merkittävässä roolissa seuran vetämisen suhteen. Nieminen on ollut merkittävässä roolissa IPV:n ilmeen uudistuessa seuran monella eri osa-alueella. Uitti saakin jatkaa nyt Niemisen pohjustamalla tiellä, ohjaamalla seuraa jatkossa eteenpäin.

Talous kuntoon

Mikko Niemisen lähtiessä IPV:n puheenjohtajaksi oli hänellä kolme tavoitetta. Ensinnäkin seuran talous ja sen seuranta oli saatava kuntoon ja läpinäkyväksi. Toisena tavoitteena oli saada toimivat juniorijoukkueet kaikkiin ikäluokkiin. Kolmas tavoite linkittyi edustusjoukkueeseen ja siitä voimme kuulla toivottavasti myöhemmin lisää.
- Ihan kaikessa ei päästy vielä maaliin, mutta paljon hyvää olemme saaneet yhdessä aikaan. Tämä ei ole ainoastaan puheenjohtajan toiminnasta kiinni, vaan teemme tätä joukkueena, kaikki yhdessä. Aitiot ovat merkittävin uudistus, joka parantaa taloutta jo kuluvalla kaudella. Talouden puolella olemme myös kehittäneet seurantaa ajantasaisemmaksi ja läpinäkyvämmäksi. Tämä tulee auttamaan ennustettavuutta ja tukemaan päätöksentekoa, toteaa Mikko Nieminen. – Junioripuolella yksi ikäluokka tulee jäämään pojissa tulevana kesänä ilman joukkuetta, mutta silti juoniorijoukkueiden määrä tullee kasvamaan jo tulevana kesänä, eli merkittäviä askeleita olemme ottaneet eteenpäin.  Samoin edustuksen puolella TalviSuper on osoittanut, että urheilullisesti olemme menneet eteenpäin ja varmasti se tulee näkymään myös tulevan joukkueen rakentumisessa, Nieminen jatkaa


Väistyvä puheenjohtaja on todellakin johtanut edestä, sillä onhan hänet nähty mm. talvella myymässä joulukuusia, luomassa uutta talouden seurantaa sekä kontaktoimassa yhteistyökumppaneita.
- Mikko on todellakin näyttänyt, kuinka suuri punainen IPV-sydän hänessä sykkii. Mies on tehnyt kuluneen vajaan puolen vuoden aikana seuran eteen todella paljon hommia ja siitä on miestä kiittäminen. Voidaan sanoa, että kriisi on ohi, mutta töitä vielä edessä, toteaa uusi puheenjohtaja Ilkka Uitti. – Tulen itse jatkamaan pitkälti samalla polulla. Maltti on valttia. Tehdään niitä perusasioita niin hyvin kuin osaamme ja nostamme samalla seuraa niin taloudellisesti kuin menestyksellisesti ja toiminnallisesti eteenpäin, Uitti jatkaa.

Uusia tuulia vuodelle 2024

Merkittävin uudistus on vuodenvaihteessa vihreää valoa saanut ja tällä viikolla fyysisesti liikkeelle lähtenyt aitiohanke. Ukonniemistadionille nousee kevään aikana kaupungin ja seuran yhteistyönä 6 uutta aitiota.
- Aitioiden merkitystä talouden eheyttämiseen emme voi väheksyä. Jos pyrkisimme nostamaan katsojamäärää samassa suhteessa, kuin saamme aitioiden kautta tulovirtaa, näkisimme vain unia yli 1500 katsojan peleistä. Aitiot mahdollistavat myös muihin tapahtumiin selvästi paremmat palvelumahdollisuudet, toteaa Mikko Nieminen.

Uudet tapahtumat ja ottelutapahtumien kehittäminen ovat myös osa uudistuvaa seuratoimintaa. Urheiluilta kokoaa urheiluväkeä 19.3. Imatran Kylpylälle. Tuolloin on mahdollista kuulla vielä enemmän IPV:n nykytilanteesta ja tulevaisuudesta sekä olympiavoittaja Sami Jauhojärven alustus yksilön merkityksestä joukkueelle ja joukkueen merkityksestä yksilölle niin urheilussa kuin työelämässä. Illallislippuja on myynnissä uudistuneessa seuran verkkokaupassa osoitteessa kauppa.ipv.fi. Kannattaa lähteä paikanpäälle kuulemaan mitä kaudella 2024 on luvassa.

IPV Ylläpito ipvreds@gmail.com