Juniorit


Talviturnaus D-junioreille tulee taas!


Imatran Pallo-Veikkojen D- ja C-tytöt järjestävät kilpasarjatasoisen pesäpalloturnauksen Imatralla Ukonniemi-areenalla la-su 16.–17.3. 2024. Ilmoittautuminen avataan su 21.1. ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

IPV:n C- ja D-tytöt järjestävät jo perinteisen talviturnauksen Ukonniemi-Areenalla la-su 16.-17.3.2024. Luvassa on pesäpallon täyteinen viikonloppu.

Lauantaina 16.3. on suunnattu D-tytöille ja sunnuntaina 17.3. D- pojille. Pelit pelataan klo 10–18.30 välisenä aikana. Paikalla on hyvin varusteltu kioski, jossa on korttimaksumahdollisuus. Areenalla on käytettävissä lämpimät pukuhuoneet, itse hallissa lämpötila on 6-8 astetta.

Ruokailumahdollisuus pelien välissä tai jälkeen Neste K Imatra Korvenkannassa. Tarjolla on monipuolinen buffetlounas.

Lauantai 16.3. D-tyttöjen pelipäivä

D-tyttöjen pelit pelataan turnausmuodossa kahdessa kolmen joukkueen lohkossa. Yhden pelin kesto 60 min. Isäntäjoukkueen lisäksi mukaan mahtuu 5 joukkuetta. Turnausmaksu on 350 euroa, sisältäen kolme peliä.

Sunnuntai 17.3. D-poikien pelipäivä

D-poikien pelit pelataan yksittäisinä peleinä. Yhden pelin kesto 60 min. Oman seuran joukkueen lisäksi mukaan mahtuu 3 muuta joukkuetta. Jokainen joukkue pelaa kolme peliä. Turnausmaksu on 350 euroa, sisältäen siis kolme peliä. Joukkueiden näin halutessa keskinäiset sijoitukset voidaan ratkaista pistein.

Ilmoittautuminen avataan sunnuntaina 21.1. ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautuminen sähköpostilla hanna.savolainen1@gmail.com. Ilmoittautumisen yhteydessä anna seuraavat tiedot:
- Joukkueen nimi
- Yhteyshenkilö ja puhelinnumero
- Laskutussähköpostiosoite ja yhteyshenkilö

Tervetuloa Imatralle pelaamaan!

IPV Ylläpito ipvreds@gmail.com