Superpesis


Halli-SM jatkuu sunnuntaina JoMaa vastaan


IPV jatkaa Halli-SM pelejään sunnuntaina, kun Joensuun Maila saapuu Ukonniemi Areenalle kello 13. Lisäksi Hyvinkään Tahko kohtaa samana päivänä Kouvolan Pallonlyöjät Ukonniemi Areenalla kello 17.

IPV ja JoMa ovat molemmat kohdanneet jo lohkon kolmannen joukkueen Kiteen Pallon. JoMa kohtasi KiPan 5. helmikuuta Joensuussa, jossa joensuulaiset voitti 2-0 (3-1, 4-1) lukemin. 

IPV puolestaan pelasi KiPaa vastaan tiukemman ottelun 12. helmikuuta ja taipui kotiutuslyöntikilpailun jälkeen 1-2 (0-2, 5-3, 0-2) lukemin. Avausjaksolla IPV:llä oli ongelmia esimerkiksi kärjen toimivuuden kanssa. Mutta kuten tilastotkin osoittavat, niin toisella jaksolla nähtiin piristyminen. Onnistujia oli esimerkiksi neljä juoksua tuonut Nino Muuruvirta ja hyvin lautasella sekä numerolla kolme pelannut Rasmus Surakka

JoMa johtaa siis lohkoa kolmella pisteellä ja on kiinni kotihallissaan pelattavassa Halli-SM lopputurnauspaikassa. Toista sijaa kahdella pisteellä pitävä KiPa on pelannut jo omat ottelunsa ja on siis varmuudella ulkona lopputurnauksesta. IPV:llä on tällä hetkellä yksi piste ja se tarvitsisi sunnuntaina täydet kolme pistettä päästääkseen lopputurnaukseen. 

JoMan muutokset tälle kaudelle on se, että Patrik Wahlsten siirtyi Kouvolan Pallonlyöjiin ja Erkka Gröhn Pattijoen Urheilijoihin. Lisäksi Ville Lantiainen ja Topi Hurskainen jättivät joukkueen. Uusia nimiä on Sotkamon Jymystä saapunut sarjan eliittiin kuuluva Joni Rytkönen, sekä Kouvolan Pallonlyöjistä tulleet Juho Hacklin ja Iiro Nokkala, jotka pelasivat viime kaudella pari peliä lainalla myös IPV:ssä. Jatkajia JoMa-paidassa on esimerkiksi Elmeri Lieto, Topi Kosonen, Henri Litmanen, Samuel Tirkkonen, Juho Toivola ja Ville Väliaho

--
      
Su 5.3.  klo 13:00    IPV - JoMa    
Su 5.3.  klo 17:00    Tahko - KPL    

Päivälippu 5€ jäsenet, kausarit ja alle 25v vapaapääsy

--    

Sunnuntaina Ukonniemi-Areenalla on mahdollisuus ilmoittautua kesän PowerCuppiin talkoolaiseksi!

 

 

IPV Ylläpito samuli.17@hotmail.com