Ajankohtaista


Uusi hallitus luotsaamaan IPV:n punaista sydäntä


Imatran Pallo-Veikkojen syyskokous valitsi seuralle uuden hallituksen. Meritoitunut ryhmä lähtee johdattamaan Redsejä kohden vuotta 2024 määrätietoisella otteella.

Marraskuun ensimmäisenä päivänä kävi IPV:n Ukonniemen toimistolla selvästi normaalista poikkeava kuhina. Seuran syyskokous kiinnosti ja luvassa olikin uudistumisen ilta. Eipä oltu vuosikausiin nähty näin paljon väkeä syyskokouksessa kuin nyt. Vanhan hallituksen väistyessä sivuun, mailan varteen tarttui uusi viisikko. Jatkuvuus toiminnassa kuitenkin säilyy, sillä vanhat toimijat ovat vahvasti mukana seuran uudessa organisaatiorakenteessa osana eri toimikuntia. Onkin aika kiittää edellistä hallitusta seuran eteen tehdystä työstä ja a melkoisen haastavan kauden lävitse.

Mikko Nieminen johtamaan seuraa

Tuttu mies katsomosta, talkoista ja myös kumppanina, Mikko Nieminen tarttuu puheenjohtajan viuhkaan selvät omat merkit mielessään.
– Lähden puheenjohtajaksi erittäin positiivisin miettein. Olen luvannut, että voin käyttää kahden työn välissä olevan väliajan seuran auttamiseen. Pieni yllätys oli, että minua kysyttiin puheenjohtajaksi, Nieminen kommentoi. – Tärkeinä kokonaisuuksina näen esillä olleen talouden eheyttämisen lisäksi toiminnan kulmakivien eli junioritoiminnan ja edustusjoukkueen toiminnasta huolehtimisen. Itse tulen ottamaan roolia erityisesti talouden puolella ja näen että voimme vahvistaa taloutta tyhy-toiminnan sekä ottelutapahtumien ei palveluiden, kuten vip-palvelujen kehittämisellä, Nieminen jatkaa.

Hallitukseen osaamista ei vastuualueilta

Uutta hallitusta täydentävät Ovakon Imatran tehtaisen tuoteyksikön johtaja Ilkka Uitti, Menoauton yrittäjä Marko Räsänen, Imatra Base Campin markkinointipäällikkö Katri Storhammar sekä pitkään seurassa eri rooleissa vaikuttanut Jari Beloff. Hallitukseen haettiin ja saatiin erilaista, mutta toisiaan tukevaa osaamista.

Ilkka Uitin vastuualueena on talous, josta syksyn aikana on puhuttu lähes jatkuvasti. Keskeinen tavoite on tulojen lisääminen ja toiminnan vakauttaminen. Katse ei ole vain ensi kauteen, vaan nyt rakennetaan pohjaa tuleville vuosille.
– Paljasjalkalaisena imatralaisena pesis on aina ollut tärkeä osa omaa elämää. IPV:n punaisia on tullut kannustettua pennusta asti. Kun minulle nyt avautui mahdollisuus lähteä mukaan, koen sen kunnia asiana. Jos osaamistani voidaan hyödyntää seuran kehittämisessä ja varsinkin tällaisen taustaryhmän kanssa, tulee se varmasti olemaan innostavaa ja rakentavaa, toteaa Uitti syyskokouksen päätyttyä.

Edustuksen eli Superpesis-joukkueen kokonaisuudesta ottaa kopin Marko Räsänen. Edustuksen taakse on muutenkin koottu nyt toimijoita, takaamaan joukkueen kehittymisen ja rakentumisen hyvissä ajoin. Kaudelle 2024 on vain yksi selkeä tavoite ja se on sarjapaikan säilyttäminen samalla playoffpaikasta taistelu. 
– Mukava palata parin vuoden tauon jälkeen takaisin remmiin, varsinkin kun on näin hieno tiimi saatu kasaan. Redsit ovat olleet jo pari vuosikymmentä minulle läheinen ja tärkeä asia tuoden elämyksiä ja hienoja kokemuksia koko perheellemme. Vaikka autokauppayrittäjänä päivät ovat jo valmiiksi työntäyteisiä uskon, että pystyn tuomaan tarvittavan määrän työpanosta ja kokemusperusteista osaamista seuratyöhön. Jo nyt viimeisten kuukausien aikana on ollut mukava seurata pöhinää minkä IPV on herättänyt paikallisissa ihmisissä ja osoittanut kuinka tärkeä asia pesäpallo on kaupungille ja koko seutukunnalle. Uskon että määrätietoisella tekemisellä saadaan hienoja kokemuksia aikaan myös tulevaisuudessa ja nostettua seura taas kamppailemaan pesäpallon terävimpään kärkeen, unohtamatta juniorityön tärkeyttä, kokoaa tuntojaan Räsänen uuden kauden alla. Räsäsen varajäsenenä hallituksessa toimii kokenut Juha Puhakka.

Katri Storhammar vastaa hallituksessa viestinnän ja markkinoinnin kokonaisuudesta. Pesäpalloiirien ulkopuolelta suoraan kärkieteniäksi nouseva Katri on viestinnän osaaja, joka varmasti tuo uusia tuulia joukkueen lyöntiarsenaaliin.
– On hienoa päästä mukaan kehittämään menestyksekästä ja pitkät perinteet omaavaa imatralaisseuraa. Uskon että voi tuoda toimintaan lisää osaamista ja erityisesti uusia ajatuksia markkinoinnin ja viestinnän näkökulmasta, toteaa Storhammar. Storhammarin aisaparina toimii hallituksen varajäsenenä Anni Toiviainen.

Seura ei ole mitään ilman junioreita ja junioritoiminnan kehittäminen on uuden hallituksen yksi perusajatuksista. Seura sai juuri syyskokouksen alla hyviä uutisia Pesäpalloliitosta, joka myönsi seuralle avustuksen osa-aikaisen junioripäällikön palkkaamiseen. Hallituksessa junioriasioista pitää huolen Jari Beloff
– Koko hallituksen kokoonpano tuntuu todella hyvälle ja olen itse innoissani lähdössä kehittämään seuraa eteenpäin. IPV on ollut osa elämääni 6-vuotiaasta alkaen ja lähes kaikkea on seurassa tullut tehtyä. Omalla panoksellani haluan olla nostamassa seuran junioritoimintaa uudelle tasolle. Koen että yhteistyössä on voimaa ja meillä kaikilla sykkii iso vahva punainen sydän, uhkuu Beloff uskoa seuraväkeen. Belofin kanssa junioriasioita vie eteenpäin hallituksen varajäsenen roolissa Mika Pirinen.

Kausikorttikampanja ollut menestys

Kausarikampanjan päättyessä 31.10. myytyjen korttien määrä oli 702. Seuran asettama 1000 kortin raja on saavutettavissa. Kampanja jatkuukin marras- joulukuun ajan vuoden loppuun asti, hinnan ollessa 99 euroa.
Kausikorttien lisäksi seura tulee markkinoiman nyt omia vakiopaikkoja parhaiden katseluelämysten varmistamiseksi.
– Koska uskomme, että ensi kesänä katsomoissa on aiempaa enemmän väkeä, niin oma vakiopaikka on aiempaa merkittävämpi. Ja kausikortti oman paikan kanssa on tulevana kautena yhä edullisempi kuin pelkkä aiempien kausien kausikortti yksistään, uusi puheenjohtaja Mikko Nieminen toteaa ja kannustaa kaikkia nyt verkkokauppaan varaamaan itselleen oma vakiopaikka.

IPV Ylläpito ipvreds@gmail.com