Ajankohtaista


KESÄTÖIHIN Imatran Pallo-Veikkoihin!


Imatran Pallo-Veikot ry hakee kesäksi 2024 osaajia seuratoiminnan eri osa-alueille. Tule osaksi vahvasti punaisen IPV-sydämin sykkivään joukkoomme.

Imatran Pallo-Veikot ry hakee kesäksi 2024 osaajia seuratoiminnan eri osa-alueille.  Haku on auki helmikuun ajana 30.1.-29.2.2024

  1. Haemme joukkoomme viestinnän ja sosiaalisen median osaajia vahvistamaan viestintätiimiämme. Tehtäviin kuuluvat mm. kotiotteluiden sekä vierasotteluiden erilaisten somesisältöjen toteuttaminen. Tapahtumista kirjoittaminen ja kuvaaminen sekä seuran somen päivittäminen. Työaika painottuu ottelutapahtumien ympärille.

  2.  

  3. Haemme ottelutapahtumiin rohkeita myynnin osaajia, joiden hymy ei hyydy ja asiakaspalvelu on lähellä sydäntä. Työ keskittyy edustuksen kotiottelupäiviin ja pitää sisällään asiakaspalvelua tapahtuman kahvioissa, aitioissa sekä kokonaisvaltaisesti tapahtuma-alueella. Olet reipas, avoin ja rohkea, etkä jää tuppisuuksi ihmisiä palveltaessa.

  4.  

Perinteisesti haemme kesäksi joukkoomme lasten kesätoiminnan ohjaajia. Ohjausta tapahtuu niin Imatralla kuin Ruokolahdella. Odotamme sinulta liikunnallisuutta, lajiosaamista sekä avointa reipasta mieltä. Pesäpallokerhojen vetäminen tapahtuu koulujen loma-aikaan päivällä. Osaat suunnitella ja ohjata mukavia mukaansa tempaavia kerhotunteja ja haluat kehittää toimintaa.

Palkkaukseen haemme kauungin kesätyöseteleitä. Työaika vaihtelee työtehtävästä riippuen.

Lähde mukaan IPV:n innokkaaseen joukkoon.

Voit olla yhteydessä toiminnanjohtaja Mikko Reittiin ja kysyä lisää 044-5805455, mikko.reitti@ipv.fi tai täyttää rohkeasti kesätyöhakemuksen lomakkeen