Ajankohtaista


JoMa otti pisteet, eikä antaunut mahdollisuutta yllättää


IPV:n ensimmäinen vieraspelimatka antoi lähinnä muistutuksen siitä, että jokainen tilanne on pelattava huolellisesti niin sisä- kuin ulkopelin osalta.

Joensuun Maila parempi 2-0 (6-2, 4-0)

IPV lähti kauden ensimmäiseen vieraspeliin uskoen mahdollisuuksinsa yllättää kotijoukkue Joensuun Maila, mutta isännät näyttivät kaapin paikan laadukkaalla pelaamisellaan, IPV:n sortuessa pieniin virheisiin, jotka kostautivat. Joensuu on kauden ennakoissa yksi kovimmista mestarisuosikeista ja joukueen voittamiseksi vaaditaan täydellinen onnistuminen läpi koko ottelun.
- JoMa on kova ja varmasti yksi suosikeista kauteen. Vaikka luvut olivat selvät, oli meillä pelissä myös hyviä hetkiä ottelun sisällä. Joensuun kaltaisten joukkueiden voittaminen vaatii meiltä kuitenkin täysin virheetöntä tekemistä, totesi pelinjohtaja Vesa Toikka ottelun jälkeen. - JoMan lukkari (Ville Väliaho) vei kyllä peliä ja kun meillä ei ollut paras mahdollinen päivä kaarella, jäi tulos rehellisesti piippuun. Ulkopelissä olimme kyllä mukana mutta kun vastassa on tuon tasoisia kotiutajia, niin kyllä ne sieltä paikat juoksuille kairaa, Toikka jatkoi.

Samoilla linjoilla pelinjohtajan kanssa oli ottelun tauottua myös IPV:n lukkari Rasmus Surakka.
- Rehellisesti sanoen itselle jäi olo, että me oltiin tänään aika, kauniisti sanottuna huonoja. JoMa:n tasoinen joukkue rokottaa välittömästi räpylävirheistä ja taidettiin me vähän pelinopeudessakin jäädä kaverille. 

Ottelun kulku oli ensimäisestä vuoroparista alkaen selkeä. JoMa vei ja IPV pyrki pysymään mukana. Ajoittain siinä onnistuenkin. Vaikka ensimmäinen jakso, kuten toinen ratkesivat JoMa:n yhteen tai kahteen tehokkaaseen sisävuoroon, ei se syönyt joukkueen ilmettä.
- Kyllä meillä usko omaan peliin säilyi koko ottelun läpi. Vaikka tästä ei nyt jäänyt paljon jälkipolville kerrottavaa, otetaan ulkopelin hyvät asiat mukaan räpylään ja korjataan sisäpeli ensi keskiviikoksi kuntoon, totesi lukkari Surakka bussiin hypätessään.

Seuraavan kerran joukkue on tulessa kotiyleisön edessä keskiviikkona 15.5. kun verivihollinen, toinen punainen, Kiteen Pallo saapuu kokemaan Ukonniemen huumaa. Ottelu alkaa klo 18. 

Otteluun pääsen kätevästi ottelubussilla, joka lähteen Vuoksenniskalta (Vuoksenniskantie 96) klo 16:30.
Liput ja reitti TÄÄLTÄ

 

IPV Ylläpito ipvreds@gmail.com