Ajankohtaista


Redsit järjesti juoksujuhlat Ukonniemen helteessä


IPV otti tärkeän kauden ensimmäisen kolmen pisteen voittonsa. Erityisesti toinen jakso oli täydellistä Redsien dominointia ja Haminan Palloilijat kaatui 2-0 (8-6, 14-0) lukemin.

Avausjakson IPV aloitti vahvasti pitämällä loistavalla ulkovuorolla vierailijat nollissa ja siirtyi omalla sisävuorollaan neljän juoksun johtoon yksittäisillä lyönneillä. Redsien vahva alku ja Leo Gardemeisterin uran avauskunnari kakkoskulmasta ja tuplajuoksu toisella sisävuorolla nousivat lopulta isoon arvoon, kun HP paransi peliään jakson aikana. Neljännen aloittavalla HP:lla oli vielä todellinen takaa-ajo käynnissä. Nino Muuruvirran heittokäden ansiosta IPV onnistui kuitenkin katkaisemaan tämän rynnistyksen. 

Toisella jaksolla Redsit jätti haminalaiset täydellisesti jyrän alle. IPV teki jokaisella sisävuorolla useamman juoksun ja peräti kolme kunnaria, joista vastasivat Miitri Pesonen, Toni Laakso ja Mikko Kosonen. Vastaavasti HP:n sisävuorot jäivät IPV:n vahvan ulkopelin ansiosta lyhyiksi ja HP sai muodostettua vain kaksi kolmostilannetta koko jakson aikana. 

-Tosi iloinen joukkueen puolesta, siellä onnistui moni. (Rasmus) Surakka pelasi lukkarina hyvin ja kärki teki hyvin tilannetta. Kyllä siinä sitten tuli onnistumisia. Hyvä talvi takana itsellä ja tiennyt, että kun pääsee rummuttamaan tuohon omaan tilanteeseen, niin kyllä sieltä tulee onnistumisia, pajatson toisella jaksolla tyhjentänyt ja ykköspalkinnon pokannut Toni Laakso kommentoi. 

-Neljä perättäistä tappiota alla, niin oltiin siitä kriittisiä ja jopa vihaisia. Ajettiin nolliin ja katsottiin, että jos ei tätä niin ei mitään. Tänään perättäisiä onnistumisia. Se on ollut meillä koko ajan, että yksi onnistuminen sinne ja toinen tänne, mutta ei perättäisiä ja silloin se peli-ilo ei tule. Tosi onnellinen, että tänään tuli onnistumisia peräjälkeen ja laajalla rintamalla kotiutuksia. Eritoten onnellinen olen kolmesta pisteestä, pelinjohtaja Vesa Toikka kommentoi. 

Seuraavaksi IPV matkustaa perjantaina Hyvinkäälle, jossa vastassa on Sasu Toikalla vahvistunut Tahko kello 18.00. 

Ottelutapahtuman tunnelmiin voi palata kuvaajamme Sofian Gezurin kuvien myötä tästä linkistä.

Samuli Pulkkinen imatran.palloveikot@ipv.fi