Ajankohtaista


Hyvä toisen jakson alku ei tuonut palkintoa Tampereelta


IPV teki parannuksen toiselle jaksolle Tampereella. Omat virheet olivat kuitenkin kohtalokkaita ja Manse PP vei pisteet 2-0 (3-0, 4-2) lukemin.

Avausjaksolla IPV:llä oli hieman parannusta tilanteenrakentelun osalta perjantaihin verrattuna. Perättäisissä onnistumisissa oli kuitenkin vieläkin kehitettävää ja parikin tilannetta kuivui suoraan etupelaajan räpylään menneisiin lyönteihin. Myös lyöjäjokerin puute näkyi parissa tilanteessa, kun Toni Laakso oli pois kokoonpanosta ja Ville-Veikko Olli oli numerolla neljä. Roope Seppänen hoiti roolinsa vaihtajajokerina suhteellisen mallikkaasti. Manse PP oli kuitenkin edellä pelissä ja olikin jo heti ensimmäisen vuoroparin jälkeen kolmen juoksun johdossa osittain IPV:n räpylävirheiden avustamana. Kolmannen tasoittavalla nähtiin mielenkiintoinen tilanne, kun palottomassa ajolähdössä kolmannella lyönnillä Manse PP:n Perttu Ruuska jätti lyömättä Rasmus Surakan väärältä näyttäneeseen syöttöön. Syöttö tuomittiin oikeaksi ja tilanteesta syntyi kolme paloa ja kuumentumista tamperelaisten toimesta. 

Toinen jakso alkoi Redsien kannalta toiveikkaissa merkeissä. Ulkopeli oli hyvää, kärki muodosti kahdella ensimmäisellä sisävuorolla hyvin tilannetta ja Olli pääsi lyömään IPV:lle kahden juoksun johtoaseman. Jakson käännekohdaksi muodostui Manse PP:n kolmas sisävuoro. Ensin kotiin polttoyrityksestä pallo karkasi pitkälle Kaupin Stadionin katsomokäytävälle ja johtoasema oli muuttunut tasatilanteeksi. Toisen harhaheiton ja hyvän kakkosjatkeen kotiutuksen jälkeen Manse PP oli kääntänyt vuoron päättyessä kahden juoksun johtoaseman itselleen. IPV sai vielä jokeriksi siirtyneelle Ollille tilanteen neljännen tasoittavalle. Tämä tilanne kuivui kuitenkin koppeihin ja kolme pistettä jäi Tampereelle. 

-Toisella jaksolla oli sauma, mutta itse sössittiin oma paikka. Harmittaa tosi paljon. Ensimmäinen jakso oli huono ja toisella oli isku päällä. Itsellä sisällä ihan hyvä päivä, ykköspalkittu Miitri Pesonen kommentoi ottelun jälkeen. 

Redsit palaa kotikentälle keskiviikkona 19.6., kun päävastustajiin kuuluva Seinäjoen JymyJussit saapuu Ukonniemeen taistelemaan tärkeistä pisteistä kello 18.00. 

Samuli Pulkkinen imatran.palloveikot@ipv.fi