Ajankohtaista

TAISTELU RIITTI PISTEESEEN VIMPELIN ILLASSA

Kaksijakoinen ilta antoi, mutta ottikin. Vimpelin ilta tarjosi melkomoisen näytöksen. Saaliina kauden ensimmäinen vieraspelipiste

Haasteellisen Saarikentän joet vetivät tämän illan kotijoukkueen Vimpelin Vedon lyöntejä puoleensa koko ensimmäisen jakson ajan. IPV hioi kuitenkin tauon aikana kuviot kuntoon ja venytti ottelun toisen jakson taistelun jälkeen kotiutuskilpaan saakka. Ottelu kuitenkin päättyi vain niukasti kotijoukkue Vimpelin Vedon 2–1 voittoon (15–1, 4–11, 3-1k).

Ottelun ensimmäinen jakso avattiin kotijoukkue Vimpelin Vedon toimesta onnekkaasti, kun Mikko Vihriälän ensimmäinen lyönti upposi takakenttään. Tästä syntyi pelin ensimmäinen kunnari. Veto ei kuitenkaan kotijoukkueelta tähän loppunut, vaan taululle nakuteltiin koko ensimmäisen jakson aikana yhteensä 15 juoksua. IPV avasi juoksutilinsä vasta ensimmäisen jakson viimeisellä tasoittavalla, kun Ville-Veikko Ollin lyönti putosi kakkosjatkeelle ja tällä lyönnillä Miitri Pesonen kotiutui.

Toisen jakson ensimmäisellä aloittavalla peli saatiin käyntiin, kun IPV teki heti jakson alkuun kolme juoksua. Joona Sikiö kotiutti Eero Kuitusen sekä eteni itse samalla lyönnillä kakkoselle. Myös Nino Muuruvirta onnistui lyönnissään erinomaisesti ja pallo pääsi karkaamaan kakkosjatkeen kautta aina jokeen asti. Tämä Muuruvirran järjestämä tilanne oli kunnarin sekä yhden tavallisen juoksun arvoinen. Tilanteessa juoksua oli kotiin tuomassa Joona Sikiö. Toisen jakson aikana tilanteita rakentui useampaa kunnaria varten, mutta vastustajajoukkueen ulkokenttä oli näissä hetkissä nopeampi.

Kovan taistelun jälkeen kotiutuslyöntikilpailun juoksut eivät kuitenkaan riittäneet tuomaan IPVlle kahta pistettä illan vierasottelusta. Viidestä parista Ville-Veikko Olli onnistui kotiuttamaan Pesosen ja näin taululle saatiin ainoastaan yksi juoksu.

- Ensimmäiseen jaksoon mahtui muutamia pahoja räpylävirheitä eikä vastustajan palloja pystytty torjumaan. Hävittiin ensimmäinen jakso varmasti ihan vastustajan hyvyyttä ja omaa huolimattomuutta. Toiseen jaksoon piti sitten alkaa torjua palloa ja polttaa pelaajia palon paikassa. Lyötiin siinä myös hyvin. Pidettiin vastustajaa toinen jakso pihdeissä samalla tavalla, kuin he pitivät meitä ensimmäisessä jaksossa, summasi elinjohtaja Vesa Toikka ottelun kulkua. - Pakko myöntää, että lopussa aurinko tuli mukaan peliin ja kotijoukkue osasi käyttää sitä hyväksi. Yritettiin toki itsekin pelata auringon puolelle, mutta vastustajan ulkokenttä osasi reagoida näihin tilanteisiin. Peli ilme parani ensimmäisen jakson jälkeen paljon ja ollaan tyytyväisiä yhteen pisteeseen, Toikka jatkoi ottelun tauottua.

IPV pelaa seuraavan kerran Ukonniemessä 28.6 perjantaina klo 18:00. Illan ottelussa kotijoukkuetta vastaan asettuu naapuri Kouvolan Pallonlyöjät. Luvassa siis takuuvarmasti loistava Superpesis ilta!

Ottelussa tullaan julkaisemaan uusittu IPV kunniagalleria sekä julkaisemaan uusia jäseniä galleriaan.