Ajankohtaista

Sisäpeli jäi vaikeaksi KeKiä vastaan

Kempeleen Kiri haki Ukonniemestä pisteet 0-2 (0-2, 1-5) lukemin. IPV:n pelissä korostui sisäpelin vaikeudet. Ulkopeli oli kuitenkin ajoittain hyvää lukkari Rasmus Surakan johdolla.

Ottelun avausjaksolla IPV:n sisäpelin ainoa isompi tilanne oli kahden palon ajolähtö toisen aloittavalla vuorolla, kun se oli jo kahden juoksun tappioasemassa. IPV olikin tässä tilanteessa lähellä juoksua KeKin ulkokentän haparoidessa Ville-Veikko Ollin lyöntiä kolmospesän tuntumassa. Lopulta KeKi sai tehtyä Joona Sikiöstä välipalon kolmoselle ennen kuin toistaiseksi voimassa olevalla sopimuksella Kouvolan Pallonlyöjistä saapunut Aapo Kinnunen oli ehtinyt kotiin. Avausjakson onnistujaksi Redseillä nousi lukkari Rasmus Surakka, joka teki toisella ulkovuorolla kahden palon arvoisen ulkopelisuorituksen ja kolmannella ulkovuorolla hänen toimestaan syntyi puolestaan kolme paloa samalla kerralla.

Toisen jakson alku näytti IPV:n kannalta hiukan lupaavammalta. Ulkopeli jatkoi vahvaa suorittamista Surakan johdolla ja muun muassa myös Roope Seppänen teki jakson aikana kahden palon arvoisen suorituksen. Redsien osalta illan ainut juoksu syntyi toisen tasoittavalla vuorolla, kun Ville-Veikko Olli tasoitti pelin kotiuttamalla Matias Kauppisen. Riemu ei kestänyt kauaa, kun ensin KeKi siirtyi seuraavalla vuorolla 1-2 johtoon. IPV pelasi tämän jälkeen lyhyeksi jääneen sisävuoron ja neljännen aloittavalla KeKi löi taululle lopulliset 1-5 lukemat.

-Ensimmäisellä jaksolla Surakka piti meitä pystyssä ja antoi mahdollisuuden. Ei kuitenkaan saatu tilannetta. KeKin Jani Lassila oli lautasen herra ja pystyi tyrehdyttämään meidät. Ensimmäisellä jaksolla ehkä kuusi kopinnostovirhettä ja tilanne aivan mahdoton. Lassilan hyvyyttähän se oli ihan täydellisesti. Toisella jaksolla ulkopeli antoi jollain lailla mahdollisuuden voittaa, mutta tuli etenemisvirheitä. Merkki oli esimerkiksi päällä, niin välttämättä ei juostu jostain syystä. Ratkaisuhetkillä Lassila pelasi hyvin ja etukenttä komppasi siinä. Meidän sisäpelin saamattomuuteen tänään kaatui totaalisesti. Surakka antoi meille mahdollisuuden, ei vaan kestänyt. Toissijaisia virheitä varmaan viisikymmentä, pelinjohtaja Vesa Toikka kommentoi ottelun jälkeen.

Redseillä on edessä vajaan viikon tauko. Sen jälkeen on edessä elintärkeä vierastupla, jonka avausottelu käydään tulevana tiistaina Seinäjoen JymyJussien vieraana kello 18.00.