Ajankohtaista


Imatralla arvoturnauksia ja -otteluita


IPV on saanut järjestettäväkseen tänä syksynä Kontioiden (35-vuotiaat miehet), Vanamoiden (30-vuotiaat naiset) SM-turnaukset 17.-18.8.2024, sekä nuorten D-ikäisten alueellisen Itä-Länsi arvo-ottelun 14.9.2024.

IPV järjestään tulevana syksynä kaksi hienoa pesäpallotapahtumaa, kooten niin kokeneita pesäpalloilijoita kuin nuoria tulevaisuuden toivoja Imatralle.

Nuorten alueellinen Itä-Länsi ottelu pelataan nyt ensimmäistä kertaa ja sinne valitaan alueen parhaimpia nuoria pelaajia. Tapahtuma järjestetään 14.9. ja päivän aikana pelataan niin D-ikäisten poikien kuin tyttöjen ottelu. Nähtävää siis riittää koko päiväksi. Tapahtuma on samalla hieno mahdollisuus alueen eri toimijoiden kokoontumisille ja seurojen retkille Imatralle. Majoitusvaihtoehtoja löytyy useita Imatralta.

Kontioiden suomenmestaruuden vie vuosi sitten IPV ja nyt seuran miehillä on upea paikka puolustaa mestaruutta kotikentillä. Turnaus tullaan pelaamaan Ukonnieminen ja Imatrankosken kentillä, joten kentältä toiselle siirtymiseen ei mene kuin pieni tovi.

Samalla järjestetään myös Vanamoiden turnaus, johon toivomme nyt pitkästä aikaa naisia mukaan taistelemaan suomenmestaruudesta. Turnausta ei ole nyt muutamaan vuoteen järjestetty, mutta Imatralla ja Ruokolahdella, jossa turnaus pelataan, olosuhteet ovat kunnossa kentistä majoitukseen.

SM-turnaukseen osallistuville Imatran Kylpylä tarjoaa erinomaiset majoituspaketit. Majoituksista voi kysyä lisää IPV:n toiminnanjohtajalta tai suoraan Imatran Kylpylältä.

Ilmoitautuminen ja liiton tiedote majoitustarjouksineen löytyy TÄÄLTÄ.

Tervetuloa Imatralle pelaamaan ja seuraamaan hienoja otteluita.