Ajankohtaista


IPV sittenkin pudotuspeleihin


Melkoinen syöksyvirtaus virtasi läpi Imatran, kun seura sai kuulla jymyuutisen Seinäjoelta. Pelit jatkuvat pudotuspelikarsinnoissa ja sarjapaikka säilyy Superissa kaudelle 2025

Pesäpalloliitto ja Superpesis oy tiedottivat varhain tiistaiaamuna, että Seinäjoen Jymy-Jussit on suljettu sarjasta ja täten IPV:n pelit jatkuvat pudotuspelikarsinnoissa jo keskiviikkona 14.8 Kiteellä. Kotona pelataan torstaina 15.8. klo 17:30 ja tarvittaessa joukkueet kohtaavat kolmannen kerran Kiteellä lauantaina 17.8. klo 16. Puolivälieriin tarvitaan kaksi voittoa.
 

Superpesis kertoi tiedotteessaan, että Jymy-Jyssit menettävät sarjalisenssin ja täten oikeuden osallistua sarjaan taloudellisten syiden vuoksi. Tämä tarkoittaa myös sitä, että Alajärven Ankurit ja Haminan Palloilijat aloittavat keskiviikoksi suunnitellun uusintaottelun sijaan karsintaottelut Haminassa perjantaina 16.8. Tuosta sarjasta parempi jatkaa Superissa kaudella 2025 ja hävinnyt jatkaa pelejään ykkösen nousijaa vastaan syyskuun alussa.

IPV:n osalta uutinen muutti suunnitelmia myös. Perjantain otteluun valmistautuminen ja harjoitukset muuttuivat lennosta peliinvalmistavaan harjoitukseen tiistaina Ukonniemessä. Sarjapaikan varmistuminen, vaikkakin ei pelaamalla, antoi myös seuran taustoille huojentavan hengähdyksen, suunniteltaessa kautta 2025.

Seuraava ottelu Ukonniemessä torstaina 15.8. klo 17:30. Liput ennakkoon kauppa.ipv.fi verkkokaupasta. Ennakkoliput ovat edullisemmat kuin portilta ostettuna ja kausikorttilaisille on suunnattu oma alennus lipuista. Seuraväki toivookin, että Ukonniemen lehterit täytyvät torstaina katsojista ja kauden katsojaennätys kirjataan pöytäkirjoihin.