Ajankohtaista


IPV palkitsi kauden parhaitaan


Ensimmäistä kertaa järjestetty IPV gaala kokosi seuraväen yhteen juhlistamaan kauden parhaita.

Lähes 150 IPV:läistä kokontui Imatran kylpylälle juhlaistamaan kauden huippuhetkiä sekä suuntaamaan katseita kohti juhlavuotta. Seura täyttää vuonna 2025 70-vuotta, jota tullaan juhlistamaan eri tavoin ensi vuoden aikana.

Illan aikana palkittiin niin junioreita kuin edustustuksen pelaajia sekä joukkueiden taustahenkilöitä.

Ville-Veikko Olli putsasi edustuksen osalta lähes kokonaisuudessaan palkintopöydän, sillä hänet palkittiin seuran parhaan pelaajan pytyn lisäksi, parhaana sisäpelaajana sekä lyöjäkuninkaana.
Parhaana ulkopelaajana palkittiin Roope Seppänen ja Matin pytyn kehittyneimmästä pelimiehestä pokkasi Miika Riikonen.

Juniorijoukkueet menestyivät kauden aikana hyvin eri sarjoissa. Upeista suorituksista nousi kuitenkin ylitse muiden E-tyttöjen kauden suoritukset. E-tytöt pokkasivatkin vuoden joukkue palkinnon SM-pronssimitalista sekä alueellisesta kilpasarjan hopeasta. Joukkueen valmentajat Jani Repo ja Jussi Lehikoinen palkittiin vuoden valmentajina seuraavin saatesanoin:
"Kesän ehdottomasti hienoin kasvutarina on nähty ja koettu nuorten tyttöjen nostaessa tasoaan ja joukkueen menestyttyä erinoimaisesti valtakunnallisella leirillä. Valmennuskaksikko on tehnyt upeaa työtä tyttöjen eteen, kestäen nuorten naisten vilkkauden ja vauhdn sekä osaten ohjata tuon energian pelikentillä menestyvään pelaamiseen. Valmentajakaksikko on osannut ohjata jokaista pelaajaa yksilönä sekä viedä joukkuetta kokonaisuutena eteenpäin."

Vuoden juniorituomarina palkittiin Saara Savolainen ja vuoden talkoolaisena Sari Lähteemäki. Joukkueiden taustahenkilöistä palkittiin joukueiden itse valitsemat kauden toimihenkilöt: Janne Stenberg, Anne Nykänen, Toni Laakso, Juhha Hänninen, Hanna Savolainen, Petri Kautojen ja Olli Seppänen.

Juniorijoukkueet palkitsivat omiaan kauden kehittyein ja kauden joukkuepelaaja pystein. Seuraavassa palkitut perusteluineen:
G/F junioreiden tsemppi palkinto:
Venla Arminen "Aina hyväntuulinen Venla oli joukkueen ilopilleri. Hyväkäytöksinen muut huomioon ottava aina täysillä mukana kuvaavat hyvin tätä tyttöjunioria."
 

Kauden kehityneimmät:
G-pojat Topias Hujanen "Kehittyi kauden aikana pelin kaikilla osa-alueilla. Topias oli aktiivinen harjoittelija ja jaksoi keskittyä harjoituksissa peleissä aina suorituksiin huolella."

F-pojat Noel Stenberg "Vasta nuorempaa G ikäluokkaa olevana pelaajana tarttui pelkäämättä haasteeseen pelata F poikien matkassa. Kehittyi kauden aikana hurjin harppauksin niin mailan varressa kun räpylä kädessä. Palava halu lajitaitojen oppimisessa ja innokkuus lajia kohtaan oli silmiinpistävää."

E-tytöt Emmi Liiri "Kuule Koutsi. Mis sie tarviit oikein hyvää pelaajaa? Täs on siul sellanen. Tämä hyvän asenteen omaava pelaaja jaksoi tsempata läpi pitkän kauden niin joukkuekavereitaan, itseään kuin valmentajia. Ahkerana harjoittelijana ja tunnollisena pelaajana näyttää malliesimerkkiä muille pelaajille tilanteessa kuin tilanteessa."

D-tytöt Kiia Ahtiainen "Isoja harppauksia talven ja kesän aikana. Heittokäsi,lyöntivoima ja kiinniotto varmuus parantunut 10kkden aikana huimasti."

D-pojat Eetu Joona "Ottanut valtavia harppauksia viime syksystä niin sisä- kuin ulkopelissäkin."

C-tytöt Saara Savolainen "Mennyt eteenpäin niin sisä- kuin ulkopelissä. Tunnollinen treenaja."

C-pojat Jere Beloff "Kehittynyt kauden aikana jokaisella lajin vaatimalla osa-alueella. Ahkeran työn teon tuloksena aukesi tälle kaudelle pelipaikka myös vanhemmissa ikäluokissa."

B-pojat Janne Rautio "Ottanut isoja harppauksia niin sisä- kuin ulkopelissä. Alun perin oli tarkoitus, että poikien ykköspesis olisi sarja, jossa pääsisi suureen rooliin. Lopulta Janne pelasi samaa ykköskärjen roolia poikien superpesiksessäkin. Lisäksi kauteen mahtui myös reilu 10 peliä miesten suomensarjaa."

Kauden joukkuepelaajat:
G-pojat Noel Laakso "Reipas pelimiehen alku joka oli mukana aivan ensimmäistä harjoituksista asti iloisella ja oppimisen haluisella asenteella. Otti hyvin muut pelaajat huomioon ja oli aktiivisesti mukana harjoituksissa ja peleissä. Noelin innokkuus lajia kohtaan varmasti tarttuu myös kanssa pelaajiin."

F-pojat Väinö Maurinen "Otti aktiivisesti osaa niin peleihin kuin treeneihin. Iloinen pelimiehen alku mikä huomioi kanssa pelaajat varsinkin nuoremmat hyvällä käytöksellä. Väinön oma aktiivisuus oppia ja tarttua asioihin toimi myös hyvänä esimerkkinä nuoremmille pelaajille."

E-tytöt Aini Tiainen "Tämä pelaaja on ottanut suuria harppauksia kehityksessä kauden mittaan, niin sisä- kuin ulkopelaajana. Harjoituksissa tämä pelaaja kuuntelee keskittyneesti valmentajien ohjeet ja vinkit ja se näkyyy myös tekemisessä. Kesän aikaan tämä pelaaja on kehittänyt itselleen huiman kumuralyönnin, jonka vastustajakin totesi ottamattomaksi Tenavaleirin pronssipelissä. "

D-tytöt Tuuli Keinänen "Jokaisen valmentajan unelma valmennettava. Todella suuri oppimisen halu,antaa kaiken itsestään olkoot kyseessä treenit tai peli,löysäilymoodia Tuuli ei tunne..."

D-pojat Miko Beloff "Jaksaa tsempata muita etenkin ulkopelissä vaikka oltaisiin pahastikin alakynnessä."

C-tytöt Mette Vesala "Hoiti kapteenin roolin upeasti läpi kauden välillä haastavissakin tilanteissa. Valmennuksen luottopelaaja. "

C-pojat Miro Hartikainen "Monipuolinen pelaaja, joka pelasi kesän aikana useissa eri rooleissa hoitaen luotettavasti oman tonttinsa niin sisä- kuin ulkopelissäkin. Pitää yllä hyvää joukkuehenkeä peleissä ja harjoituksissa."

B-pojat Arttu Parviainen "Jaksoi yrittää vaikeinakin hetkinä, ja jaksoi tsempata joukkuekaveria. Toimi suomensarjajoukkueen kapteenina, ja hoiti tätä uutta roolia menestyksekkäästi."

Juhlassa seuraväki kiitti muille maille mantuville suuntaavia pelaajia ja samalla katsoi tulevaan vahvoin ajatuksin seuran toiminan vahvistamiseksi. IPV kauden 2025 joukkue julkaistaan kuluvan viikon aikana.