Ajankohtaista


IPV JA SUOMIPESIS YHTEISTYÖHÖN!


Suomipesis, IPV ja Tackla Pro ovat solmineet yhteistyösopimuksen kaudesta 2021. IPV siirtyy käyttämään Suomipesiksen palloja kaikilla sarjatasoilla.

IPV:n miesten edustusjoukkue ottaa käyttöön myös Suomipesiksen uudet kotimaiset mailat, joita IPV:n pelaajat testasivat jo menneellä kaudella. Tackla Center Lappeenranta toimittaa seuralle Suomipesiksen välineet ja pyrkii palvelemaan pesäpalloilijoita entistä laajemmalla tuotesortimentilla.

Ensi kaudella Ukonniemessä pelataan siis Suomipesiksen palloilla.

"Olemme testanneet Suomipesiksen välineitä ja haluamme seurana olla mukana kehittämässä tuotteita edelleen, sanoo IPV:n urheilutoimenjohtaja Jani Valkeapää."

Imatran Pallo-Veikkojen paras kotiuttaja, lyöjätilaston viides Juho
Toivola on ottanut tuntumaa Suomipesiksen mailoihin.

"Olen testannut Suomipesiksen mailoja useampana talvena, kehitys on ollut huimaa ja olisin ollut jo viime kaudella valmis pelaamaan heidän mailoillaan. Positiiviset fiilikset että saadaan lisää välineitä työkalupakkiin, kertoo Juho Toivola.

 

Sopimus on Suomipesikselle erittäin merkittävä, kertoo Suomipesiksen hallituksen PJ ja osakas Teemu Lassila.

”Superpesiksessä ei ole vuosikausiin ollut mukana toista välinevalmistajaa, joten nyt syntynyt sopimus on hieno asia pesäpallolle ja lisää varmasti kilpailua sekä tuotekehitystä. Olemme erittäin iloisia, että IPV lähti mukaan ensimmäisenä Superpesiksen seurana ja sitä kautta auttaa meitä edelleen kehittymään ja kasvamaan. Tästä on hyvä jatkaa tuotteiden kehittämistä ja kasvua, kun välineet tulevat käyttöön myös ylimmällä sarjatasolla, toteaa Lassila.”

Imatran Pallo-Veikot imatran.palloveikot@gmail.com