Ajankohtaista


Uteliaat muuttavat maailman


LUT ja LAB ovat paikkoja, jossa opiskelu tähtää ennakkoluulottomasti parempaan huomiseen.

LUT:ssa voit opiskella tekniikkaa sekä kauppatieteitä ja yhdistää ne. Puhdas energia ja vesi, kiertotalous sekä kestävä liiketoiminta ovat avainkysymyksiä, joihin etsimme ratkaisuja tekniikan ja talouden osaamisella.

Voit hakea tekniikan ja kauppatieteiden kandidaattiohjelmiin Lappeenrantaan tai tekniikan kandidaattiohjelmiin Lahteen. Jatka aiempia korkeakouluopintojasi maisteriohjelmissa Lappeenrannassa, Lahdessa, Turussa tai etänä.

Voit myös täydentää osaamistasi yksittäisillä kursseilla tai täydennyskoulutuksen kokonaisuudella.

Hakuajat

IPV:n Eino Puustinen opiskelee myös LUT:ssa.

- Olen opiskellut Lutissa tuotantotaloutta nyt reilut neljä vuotta. Aika on mennyt nopeasti ja olen tykännyt opinnoista, ne on urheilun ohessa sujuneet hyvin. Opinnoissa on pystynyt joustamaan sopivasti, mikä on mahdollistanut panostamisen harjoitteluun ammattimaisesti. Opetus on ollut laadukasta ja ja hyvänä puolena mielestäni Lutissa on, että pystyy yhdistämään tekniikan ja kauppatieteiden opiskelua. Lutilla on myös hyvä maine yliopistona, mikä on mahdollistanut työllistymisen jo ennen valmistumista.

LAB Ammattikorkeakoulu

LAB-ammattikorkeakoulu syntyi halusta uudistaa korkeakoulutusta ja työelämää – tehdä työstä merkityksellisempää. Haluttiin parempi työelämä, ja sitä varten tarvittiin parempi ammattikorkeakoulu. Uusi LAB-innovaatiokorkeakoulu aloitti toimintansa 1.1.2020, kun Lahden ja Saimaan ammattikorkeakoulut yhdistyivät.
 
LAB-ammattikorkeakoulussa voi opiskella sosiaali- ja terveysalaa, tekniikkaa, liiketaloutta, hotelli-, ravintola ja matkailualaa sekä muotoilua, kuvataidetta ja visuaalista viestintää. LABin Muotoiluinstituutti jatkaa Lahden Muotoiluinstituutin ja Imatran taidekoulun pitkiä perinteitä. Lisäksi tarjoamme kaikille avoimia korkeakouluopintoja avoimessa AMK:ssa sekä täydennys- ja erikoistumiskoulutuksia jo korkeakoulututkinnon suorittaneille.

 

LUT Yliopisto

https://www.youtube.com/watch?v=EXWbgToo1X4&t

https://www.youtube.com/watch?v=FgLZD7QnStQ

https://www.youtube.com/watch?v=PpFawdT8CDE

https://www.youtube.com/watch?v=PpFawdT8CDE

Imatran Pallo-Veikot imatran.palloveikot@gmail.com