Ajankohtaista


Pesiskerho 2021


IPV järjestää kesällä 2021 alle 12v. tytöille ja pojille pesiskerhon Imatralla ja Ruokolahdella!

IPV:n pesiskerho on ollut aiempina vuosina erittäin suosittu. Mukana on ollut n. 200-300 lasta!

Kenelle: 2009 – 2015 syntyneille
Kesto: vkot 22-31, 1 kerhokerta/viikko. Kerhotuntien lisäksi tullaan järjestämään erillisiä pelipäiviä.
Ajankohta: Pesiskerho järjestetään arki-iltoina. Lapset tullaan jakamaan ryhmiin ikäluokittain (toiveet pyritään ottamaan huomioon). Ryhmäjaoissa noudatetaan pandemia-ajan ohjeistusta.
Paikka: Linnalan kenttä ja Ruokolahden urheilukenttä

Hinta: 15 e (sis. vakuutuksen ja edut)

Edut: Vapaa pääsy (2krt) Imatran Kylpylän Taikametsään sekä Imatran McDonald’sissa aterian yhteydessä pirtelö tai jäätelö.

Ilmoittautuminen: www.ipv.fi alkaa sunnuntaina 16.5. klo 9.00 PESISKERHO 2021

aikkien sunnuntaina 16.5. ilmoittautuneiden kesken arvotaan IPV:n fanituotteita!

Lisätietoja: Satu Ruuskanen, satu.ruu@gmail.com / 050 4431736

Tarkemmat ajat ja ryhmät pesiskerhotunneille tarkentuvat osallistujamäärän selvittyä.  Kaikille ilmoittautuneille lähetetään pesiskerhon infoviesti sähköpostitse ennen pesiskerhon alkua.

HUOM! Pesiskerholaisille tullaan lähettämään ohjeistus siitä, miten pesiskerhotunneilla toimitaan pandemia-ajan ohjeistuksen mukaisesti. Ohjeistuskäydään myös ensimmäisillä kerhotunneilla läpi. Pesiskerhoilmoittautumisen yhteydessä kartoitamme, kuinka monella lapsella on omat pesisvälineet.

Mitä pesiskerhossa tehdään?
Pesiskerhossa harjoitellaan monipuolisesti pesäpallon perustaitoja leikkien ja pelien kautta. Pesiskerhon tavoitteena on parantaa lasten yleistä liikunnallisuutta ja motorisia perustaitoja sekä saada lapset ja perheet innostumaan Suomen kansallispelistä. Aiempaa kokemusta ei tarvita, leikit ja pelit sopivat kaikille!

Mitä pesiskerhoon tarvitaan mukaan?
Mukaan säähän sopiva ulkoliikuntavarustus sekä juomapullo. Jos kotoa löytyy omia varusteita, esimerkiksi räpylä tai maila, voi ne ottaa mukaan!

Imatran Pallo-Veikot ipvreds@gmail.com