Juniorit


IPV:n junioreita mukana U15-baseball maajoukkueessa


Suomen U15-baseballmaajoukkue pelasi viikonloppuna kolme maaottelua Ruotsin joukkueita vastaan Sjunbybergin Baseballkentällä Tukholmassa. Mukana maajoukkueessa oli myös kaksi IPV:n junioripelaajaa.

Maajoukkueen päätähtäimenä on kesän 2024 EM-karsinnat ja vuoden 2025 EM-turnaus. Suomen U15 -maajoukkueessa pelaa 16 pelaajaa eri puolilta Suomea. Joukkueen päävalmentaja on Ville-Herman Saarman.

Imatran Pallo-Veikkoja joukkueessa edustavat Antti ja Saara Savolainen. IPV:n E-pojissa pelaava Antti oli jo kesällä 2022 U12-maajoukkueen kanssa Wienissä EM-karsinnoissa. Antti on U15-maajoukkueen nuorin pelaaja. C-tytöissä pelaava Saara pääsi maajoukkueeseen tänä vuonna ja on joukkueen ainoa tyttö. 

Lauantaina Suomen vastustajina olivat Ruotsi A (tulos 5-20 Ruotsille) ja Ruotsi B (25-5 Ruotsille). Su-aamupäivällä joukkue kohtasi vielä Ruotsin C -joukkueen huomattavasti tasaisemmassa pelissä, Ruotsi vei sen 16-21. Alunperin Tukholmassa piti taistella Pohjoismaiden mestaruudesta, mutta Norja ja Tanska peruivat tulonsa.

IPV Ylläpito ipvreds@gmail.com