Superpesis

IPV jäi juoksuitta kauden päätteeksi

IPV:n ja sarjan kärkijoukkueen Sotkamon Jymyn tasoero oli liian kova, ja vierasjoukkue oli parempi 0-2 (0-5, 0-7) lukemin.

Ottelun avausjakso oli molemmilta joukkueilta suhteellisen hyvää ulkopeliä. IPV:llä sisäpelissä ongelmana oli esimerkiksi kärjen toimivuus ja jakson kaksi kolmostilannetta saatiin kärjen takaa. Jakso ei kuitenkaan tarjonnut kotiutusyrityksiä kotijoukkueen osalta.

Jymy rakensi avausjaksolla enemmän tilanteita ja jakson sankariksi nousi Roope Korhonen. Hän kotiutti ensimmäisellä sisävuorolla Jere Vikströmin kolmospuolen välilyönnillä, ja viimeisteli jakson loppulukemat tyhjentämällä pajatson kolmannen tasoittavalla takaa läpi menneellä lyönnillä.

Toisella jaksolla IPV rakensi hieman enemmän tilanteita ja sai myös pari ajolähtöä sekä kotiutusyritystä. Kotiutuspaikat tulivat jokereille Ville-Veikko Ollille, Toni Laaksolle ja Roope Räsäselle, mutta kukaan ei onnistunut juoksunteossa.

Roope Korhonen jatkoi juoksutehtailua lyöden viisi juoksua. Lisäksi Aapo Komulainen ja Juho Keinänen löivät yhdet.

Jymyltä useampia juoksuja illan aikana toivat Jere Vikström (3), Elmeri Purmonen (3) ja Iivari Vihanto (2). Niilo Piiponniemi, Hannes Pekkinen ja Juho Keinänen toivat puolestaan yhdet.

Jymyltä palkittiin Oomin energisimpänä pelaajana Jere Vikström. Hannes Pekkinen oli Ruutu-tähtipelaaja ja Niko Korhonen kakkospalkittu. Ykköspalkittu oli huimat 1+9=10 lyönyt Roope Korhonen, ja hän nousi samalla Superpesiksen lyöjäkuninkaaksi.

IPV:ltä palkittiin kakkospalkinnolla Matias Kauppinen ja ykkösenä Joona Mäkelä