Superpesis


Kitee vieraaksi Ukonniemeen


IPV:n taistelu pudotuspelipaikasta jatkuu torstaina 27.8. kotiottelulla Kiteen Palloa vastaan

Joukkueet ovat kohdanneet tällä kaudella kolmesti ja Kitee on vienyt kaikki kamppailut nimiinsä.  

Ottelu on IPV:lle tärkeä, sillä se on tällä hetkellä kiinni kahdeksannessa sijassa 24 pisteellä. Pisteen päässä takana olevat Raahe ja Kempele kohtaavat toisensa perjantaina, joten toinen joukkue saa vähintään kaksi pistettä kyseisestä ottelusta. Jokaisella joukkueella on vielä kolme ottelua runkosarjassa.  

Kitee on ollut yksi kauden positiivisimmista yllättäjistä. Sitä ennakoitiin ennen kautta taistelevan viimeisistä pudotuspelipaikoista, mutta on jo käytännössä varmistanut vähintään viidennen sijan. Alla on niukka tappio Joensuun Mailaa vastaan. Sitä ennen Kiteellä oli neljän ottelun voittoputki. Joukkueen avainpelaajia ovat olleet esimerkiksi nuori Elmeri Purmonen, Jesse Eskelinen, Sami Mikkolanaho ja Valentin Ikonen. 

IPV esitti viime viikolla loistavia piristymisen merkkejä ja otti kaksi voittoa, sekä taisteli myös loistavasti Sotkamon Jymyä vastaan pisteen arvoisesti. Kärki on löytänyt loistavan pelivireen ja etenijä Teemu Nurmio on etenijätilaston neljäs. Myös Juho Toivola on lyöjätilastossa samalla sijalla ja on ollut loistavassa lyöntivireessä Mikko Kososen kanssa. Kärjen toimivuudesta on hyvä osoitus myös kärkilyöntitilastossa, jonka sijoja kolme ja neljä pitävät Tuomas Jussila sekä Sami Partanen. Myös Nurmio on sijalla seitsemän kyseisessä tilastossa. 

IPV:n kausi on ollut hankala, mutta pudotuspelipaikka on otettu omiin käsiin. Joukkue tarvitsee yleisön tukea! 

Ottelu alkaa Ukonniemessä kello 17. Huomaa jälleen aikaistunut alkamisaika! 

Samuli Pulkkinen samuli.17@hotmail.com