Superpesis


Pudotuspelipaikan taistelu huipentuu runkosarjan päätöskierroksella


IPV ottaa runkosarjan päätösottelussa revanssin Joensuun Mailasta tiistaina 1.9. Sami Partanen nousee 608 Superpesisottelulla Pasi Pirisen ohi toiseksi kaikkien aikojen ottelutilastossa.

Joukkueet kohtasivat sunnuntaina Joensuussa ja tämä ottelu päättyi kotijoukkueen hyväksi lukemin 1-0. IPV:llä oli myös omat mahdollisuutensa kyseisessä ottelussa. IPV onnistui myös voittamaan Joensuun kauden avausottelussa.

Joensuu on jo varmistanut runkosarjan voiton joten heillä ei ole panosta tiistaina. Mielenkiintoista nähdä millaisella kokoonpanolla Joensuu lähtee runkosarjan viimeiseen otteluun. Annetaanko nuorille näytönpaikkoja vai otetaanko ottelu harjoituksena pudotuspeleihin parhaalla kokoonpanolla?

IPV putosi sunnuntaina sarjataulukon yhdeksänneksi. Pattijoki on sarjataulukossa sijalla kahdeksan pisteen edellä IPV:tä ja kohtaa viimeisessä ottelussaan Koskenkorvan Urheilijat. Koska Pattijoki on voittanut enemmän otteluita on IPV:n saatava kaksi pistettä enemmän viimeisellä kierroksella. Toinen mahdollinen sauma nousta kahdeksan parhaan joukkoon on, että IPV ottaa kolme pistettä ja Kouvolan Pallonlyöjät kohtaava Seinäjoen JymyJussit tai Kankaanpään Mailan kohtaava Hyvinkään Tahko ei saavuta yhtäkään pistettä viimeisellä kierroksella.

Ottelussa on myös juhlan aihetta, kun Sami Partanen nousee 608 Superpesisottelulla Pasi Pirisen ohi toiseksi kaikkien aikojen ottelutilastossa.

Ottelu alkaa Ukonniemen stadionilla kello 17.

Samuli Pulkkinen samuli.17@hotmail.com