Superpesis


Keinänen ja Pietinen Redseihin – Pesonen ja Toivola jatkavat


IPV on solminut kautta 2021 koskevat sopimukset Juho Keinäsen, Ville Pietisen, Miitri Pesosen ja Juho Toivolan kanssa

21-vuotias Juho Keinänen saapuu Imatralle kasvattajaseurastaan Siilinjärven Pesiksestä. Viime kaudella hän pelasi joukkueen polttolinjassa ja etukentällä. Sisäpelipaikaltaan hän on etenijä/vaihtaja. Superpesiksessä hän on pelannut kaksi kautta lyöden 1+3 juoksua. Tuotuja juoksuja on kertynyt 14 ja kärkilyöntejä 102.

-Hyvät fiilikset tietysti tulla Imatralle. Näen itseni sellaisena hengennostajana ja joka ei luovuta missään vaiheessa. Omat tavoitteet IPV:ssä on kehittyä mahdollisimman paljon pelaajana. Totta kai haluaa myös joukkueena menestyä ja sehän on kaiken a ja o.

Myös 26-vuotias Puurtilan Kisa-Poikien kasvatti Ville Pietinen saapuu joukkueeseen Siilinjärveltä. Hän on pelipaikoiltaan koppari ja etenijä/vaihtaja. Hän on pelannut kaksi kautta Superpesistä lyöden 1+5 juoksua. Tuotuja juoksuja on 43 ja kärkilyöntejä on 258. Viime kaudella hän oli joukkueensa tehokkain ja Superpesiksen 21. kärkilyöntitilastossa 119 kärkilyönnillään.

-Innolla odottelen Imatralle tuloa. Sisällä olen monipuolinen ja ulkona perusvarma pelaaja. Tavoitteena tulevalla kaudella on menestyä joukkueena ja mennä itsekin eteenpäin pelaajana.

IPV:n oma kasvatti 18-vuotias Miitri Pesonen on pelannut kaksi kokonaista kautta Superpesiksessä ja vankistanut paikkansa Redsien etukentällä.

-Päällimmäisenä viime kaudesta jäi mieleen perinteinen yhdeksäs sija. Pettynythän se fiilis on, että oli aineksia niin paljon parempaan, mutta historia toisti itseään.

-Oma henkilökohtainen tilanne sai jatkamaan Imatralla. Lukion viimeinen vuosi menossa ja ei sen osalta ole kiire lähteä vielä yhtään mihinkään. Kyseessä on kasvattajaseura, niin nyt on hetkiä kun pitäisi saada omaa roolia kasvatettua noissa talven treeneissä. Että oltaisiin sisäpelinkin osalta ratkaisupaikoilla. Sen eteen pitäisi tehdä talvella paljon hommia, että se olisi henkilökohtainen tavoite eikä unelma.

30-vuotias Juho Toivola saapui viime kaudeksi Redseihin Koskenkorvan Urheilijoista. IPV:ssä hän täytti kotiuttajan roolinsa hyvin ja sijoittui lyöjätilastossa neljänneksi. Hänellä oli kaksivuotinen sopimus, mutta ensi kausi vahvistettiin koronatilanteen myötä uudelleen.

-Viime kausi oli ihan ok. Välillä sisäpeli oli vähän huonompaa ja ailahteli, mutta kokonaiskuvaan voi olla tyytyväinen. Harmittaa tietysti, kun ei päästy tavoitteeseen ja tietyissä ratkaisupaikoissa olisi pitänyt olla vielä kovempia. Mukavaa kuitenkin lähteä ajattelemaan jatkoa ja antaa sillein uskoa. Tietää, että on oikealla tiellä jatkon, treenaamisen ja pelien suhteen.

-Tulevan kauden tavoitetta on vielä vaikea sanoa, mutta aina lähdetään parantamaan, niin henkilökohtaisesti, kuin joukkueenkin tasolla. Vaikea sanoa mitään konkreettista tavoitetta, mutta kehittyminen edelleen on varmaan suurin.

Samuli Pulkkinen samuli.17@hotmail.com