Superpesis


Tommi Piirainen Redseihin


IPV on solminut 1+1 vuotisen sopimuksen kotiuttaja Tommi Piiraisen kanssa

24-vuotias Piirainen on Sotkamon Jymyn kasvatti. Hän pelasi kaudella 2017 Sotkamossa kaksi ottelua, joissa löi kolme juoksua. Viime kaudella hän vakiinnutti pelipaikkaansa Superpesiksessä vuokrasopimuksella Siilinjärven Pesiksessä kasvattajaseurastaan. Hän löi 15 ottelussa 20 juoksua ja edusti myös kahden ottelun verran Oulun Lippoa.

Ykköspesiksessä hän on pelannut Lipossa, Sotkamon kakkosjoukkueessa sekä Haapajärven Pesä-Kiiloissa yhteensä 58 ottelua joissa hän lyönyt 99 juoksua.

-Ihan hyvillä fiiliksillä olen tulossa IPV:hen. Odotan tulevaa kautta. Itselle on hyvä asia, että pelipaikka on jo hyvissä ajoin tiedossa toisinkuin vaikka viime vuonna. Nyt tietää jo, että missä pelaa ja pääsee olemaan joukkueen kanssa yhdessä.

-Viime vuosi oli opettavainen. Itsekin tein sinä kautena virheitä ja lähdin liian kovilla odotuksilla. Nyt lähdetään toiseen Superpesiskauteen. Yhden oppivuoden jälkeen on helpompi lähteä pelaamaan tätä toista kautta. Tulevan kauden tavoite on auttaa joukkuetta mahdollisimman paljon eteenpäin ja pelata tarpeeksi hyvin, että joukkue menestyy ja joukkueelle pelataan mahdollisimman hyvin parhaalla osaamallaan tavalla.

Samuli Pulkkinen samuli.17@hotmail.com