Superpesis


Ennakko – Hallikausi käyntiin Haminaa ja Hyvinkäätä vastaan


IPV avaa hallikautensa Ukonniemi-areenalla 20.-21.2.2021 viikonloppuna harjoitusotteluilla Haminan Palloilijoita ja Hyvinkään Tahkoa vastaan.

IPV-Haminan Palloilijat 20.2. kello 13.

Viikonlopun ensimmäisessä ottelussa IPV:n vastustajaksi saapuu kahden vuoden tauon jälkeen Superpesikseen palaava Haminan Palloilijat. Erityisesti viime vuosikymmenellä joukkueiden välillä nähtiin paljon kiihkeitä ja tunteikkaita kamppailuja. IPV varmisti esimerkiksi 2016 juuri Haminassa nousun takaisin Superpesikseen.

Haminan joukkueen runko on pysynyt vuosia hyvin kasassa ja täksi kaudeksi mielenkiintoisia hankintoja joukkueeseen ovat Teemu Rouhiainen, Ville Kotro ja paluun kasvattajaseuraansa tekevä Sasu Toikka. Haminan pelaajista Jani Ahonen, Nino Muuruvirta ja Otso Mäkelä muistetaan takavuosilta IPV:stä.

Hamina on pelannut jo yhden halliottelun, jossa se taipui kotiutuslyöntien jälkeen Kiteelle lukemin 1-2.

IPV-Hyvinkään Tahko 21.2. kello 13.45.

Sunnuntaina vastaan asettuu Hyvinkään Tahko. IPV:n ja Hyvinkään väliset ottelu ovat olleet edellisillä kausilla hyvin tasaisia.

Hyvinkää on yksi suurimpia kärkijoukkueiden haastajia ja joukkueen runko on pysynyt hyvin kasassa. Ainoana muutoksina on Lauri Vierimaan siirtyminen Kankaanpäähän, Rouhiaisen siirtyminen Haminaan ja Aleksanteri Haukan saapuminen IPV:hen. Uusia pelaajia joukkueessa on Tampereelta siirtyvä Petteri Alanen ja imatralaisille mielenkiintoinen Teemu Nurmio.

Hyvinkää pelaa myös lauantaina, kun se kohtaa Manse PP:n Tampereella.

Pelinjohtaja Jukka Mäkisen mietteet ennen viikonloppua

- Hyvin mielin tulevaan viikonloppuun ja mukava pelata välillä. Nyt alkaa pelit ja niistä saadaan hyvää dataa tulevaisuutta ajatellen.

- Talvikausi on sujunut hyvin. Ollaan päästy leireilemään hyvin ja viikkotreenit Imatralla ovat olleet laadukkaita!

- Viikonloppu mennään treenatuilla asioilla ja kiinnitetään huomio omaan tekemiseen.

- Viikonloppuna on joitakin poissaoloja ja kokoonpano vaihtelee peleissä.

Samuli Pulkkinen samuli.17@hotmail.com