Superpesis


Pallo ilmaan tänään Kouvolassa


Ulkokausi käyntiin Kouvolan Pallonlyöjiä vastaan

IPV avaa ulkokautensa tänään ke. 12.5. kun se matkaa Kouvolan Pallonlyöjien vieraaksi kello 18.

Viime kauden hopeajoukkue Kouvolan Pallonlyöjät uudistui alkavalle kaudelle hieman.

Toni Laakso siirtyi Sotkamon Jymyyn, Sasu Toikka palasi kasvattajaseuraansa Haminan Palloilijoihin, Anssi Lammila ja Santeri Löppönen laittoivat uransa tauolle ja juuri tiistaina kaikkien aikojen lyöjäjokerin Jere Dahlströmin tiedotettiin palaavan Koskenkorvan Urheilijoihin.

Uusina pelaajina joukkueeseen liittyivät paluumuuttajina KPL:ssä lyöjäkuninkuuden 2015 voittanut Ossi Meriläinen ja omat kasvatit Manse PP:stä siirtyvä Jasperi Luoma ja Kankaanpään Mailasta koppari Valtteri Hämäläinen. Uutena tuttavuutena Kankaanpäästä Kouvolaan siirtyi myös Arttu Ruuska.

IPV:n pelinjohtajan Jukka Mäkisen kommentit viikon otteluista

-KPL rankattu yhdeksi sarjan ennakkosuosikeista ja varmasti saadaan hyvä tason mittaus heti alkuun.

-Ollaan treenattu ulkona kuukauden ajan ja menty samoilla teemoilla, kuin talvellakin. Käytännössä hiottu ulkopeliä kuntoon ja sen kautta mennään myös tämä viikko. Samalla ollaan nähty miten pelaajat ja joukkue istuu pelityyliin.

-Joudutaan kierrättämään pelaajistoa pienien vammojen vuoksi ja pelataan niillä ketkä ovat pelikuntoisia. Muutoksia on luvassa tuleviin koitoksiin. Rasmus Surakasta ei ole vielä tietoa miten pääsee armeijasta lomille.

Ei katsojia.

Katseluoikeudet peliin: https://www.netticket.fi/product_info.php?products_id=319939

Imatran Pallo-Veikot samuli.17@hotmail.com