Superpesis


IPV kärsi tappion Kouvolassa


IPV hävisi ensimmäisen ulkona pelatun harjoitusottelunsa Kouvolan Pallonlyöjille

IPV hävisi ensimmäisen ulkona pelatun harjoitusottelunsa Kouvolan Pallonlyöjille lukemin 2-0 (4-2, 4-1). Sisäpeli tökki monessa kohtaa ja suhteellisen hyvään ulkopeliin sisältyi myös muutamia räpylävirheitä.

Ottelun ensimmäinen vuoropari oli juoksuton, mutta KPL oli etevämpi tilanteiden rakentelussa. Se sai muodostettua yhden palon ajolähdön, mutta tilanne kuivui kahteen laittomaan viimeisillä lyönneillä. IPV:n kentällemeno oli haasteellista.

Toisella vuoroparilla Jasperi Luoma toi ottelun avausjuoksun yllätysotolla Valtteri Hämäläisen lyönnistä. Toni Kohonen lisäsi johtoa vielä kotiuttamalla Matti Saukon kolmosjatkeen lyönnillä.

Kolmannella vuoroparilla IPV hieman avusti räpylästä KPL:n tilanteiden rakentelua. Ossi Meriläinen vei kotijoukkueen ensin kolmen juoksun johtoon ja läpilyönnillä syntyi vielä neljäs juoksu. IPV:n sisäpeli alkoi aueta kolmannella sisävuorolla. Juoksua ei kuitenkaan vielä syntynyt.

Neljäs vuoropari oli vastaavasti IPV:ltä parempi. Tommi Piirainen kavensi tilanteen 4-2 lyömällä pallon kolmosluukusta läpi kahden juoksun arvoisesti. Juoksun tuojina Lauri Yrjölä ja Joona Sikiö. Tilanteita oli vielä päästä mukaan peliin ensimmäisen jakson osalta, mutta lisäjuoksuja ei enää syntynyt.

Toisen jakson alkuun IPV jatkoi hyvää tilanteenrakentelua, mutta KPL oli jälleen kotiuttamisessa vahvempi. Matti Saukko löi heti ensimmäisellä vuoroparilla pallon kolmospuolelta läpi kahden juoksun arvoisesti. Samalla vuoroparilla Ossi Meriläinen lisäsi johtoa jo kolmeen juoksuun.

IPV teki toisen vuoroparin alkuun mielenkiintoisen vaihdon, kun Ville Pietinen siirtyi jokeriksi ja Joona Sikiö numerolle kaksi.

Toinen vuoropari oli hyvää tilanteiden rakentelua, mutta kumpikaan joukkue ei onnistunut juoksunteossa.

IPV:n heikon kolmannen sisävuoron valonpilkahdukseksi oli muodostua Ville-Markus Kososen läpilyönti tyhjään kenttään, mutta tilanne tuomittiin lopulta takalaittomaksi. Valtteri Hämäläinen vei kotijoukkueen 4-0 johtoon tasoittavalla vuorolla kotiuttamalla toisen kerran Jasperi Luoman illan aikana.

Viimeisessä vuoroparissa Piirainen kavensi tilanteeksi vielä 4-1 kotiuttamalla Juho Keinäsen kahden palon tilanteessa kolmosrajan lyönnillä, mutta KPL nappasi kuitenkin toisen vuoron nimiinsä näillä lukemilla.

Imatran Pallo-Veikot samuli.17@hotmail.com