Superpesis


Redseille kuusi jatkosopimusta


Konsta Hyötyläinen, Miitri Pesonen, Ville Pietinen, Aleksanteri Haukka ja Mikko Kosonen ovat solmineet jatkosopimuksen kaudelle 2022

Konsta Hyötyläinen, Miitri Pesonen, Ville Pietinen, Aleksanteri Haukka ja Mikko Kosonen ovat solmineet jatkosopimuksen kaudelle 2022. Kososen sopimukseen liittyy optio kaudesta 2023 ja Joona Sikiö jatkaa joukkueessa kaksivuotisella sopimuksella. Sasu Iivarisella ja Rasmus Surakalla on voimassa olevat sopimukset kaudelle 2022.

Konsta Hyötyläinen

Alkukauden vaikeuksien jälkeen oli joukkueen parhaimmistoa. Pelasi loistavasti linjassa ja mailan varressa. Pudotuspeleissä oli joukkueen toisiksi tehokkain kotiuttaja 2+5=7 lyödyllä ja kotiutusprosentti oli täysi sata. Lisäksi hänelle tuli joukkueesta eniten kärkilyöntejä pudotuspeleissä yhteensä 29. Loistava joukkuepelaaja. Tuleva kausi on Hyötyläiselle neljäs IPV-paidassa.

-On ollut etuoikeutettua saada olla osa tätä meidän joukkuetta ja tarinaa. Olen pirun ylpeä joka pelaajasta, valmentajasta ja huoltajasta. Joukkueemme ilmapiirissä oli jotain ainutlaatuista ja se sai meidät esimerkiksi Manse-sarjassa pelaamaan aivan äärirajoilla. Oma pelaaminen parani koko ajan kauden edetessä. Kauden alussa en ollut terveyden puolesta sataprosenttisesti kunnossa ja se näkyi kentällä. Kun pääsin loppukaudesta täyteen kuntoon, niin nautin pelaamisesta todella paljon ja toivon mukaan se näkyi myös katsomoon! Täten onkin ilo jatkaa Redseissä myös tulevana vuonna! Täällä on hyvä pöhinä ja homma menee parempaan suuntaan.

Miitri Pesonen

Nuoren IPV:n oman kasvatin rooli kasvoi viime kaudella paljon. Todella loistavia suorituksia etukentällä ja sisäpelissä hihaan pantiin pääsääntöisesti numero yksi. Välillä kentällemeno oli vaikeaa, mutta ykköstilanteen purkamisessa Pesonen onnistui loistavasti. Edusti kauden aikana myös poikien Itä-Lännessä.

-Kausi paketissa ja positiiviset fiilikset on kyllä joukkueesta. Näytettiin, että hyvä henki voittaa materiaalin. Tästä on hyvä jatkaa ensi kauteen. Tosiaan ensi vuodeksi on sopimus tänne. Jatketaan siitä mihin jäätiin ja kehitytään jokainen yksilöinä eteenpäin. Henkilökohtaisesti pääsin tällä kaudella ensimmäistä kertaa isoon rooliin sisäpelissä. Sain paljon oppia ja kokemusta tulevaa varten!

Ville Pietinen

Siilinjärven Pesiksestä tulleen Pietisen alkukausi meni kopparin tontilla suhteellisen hyvin. Pelasi myös yhden pelin verran linjassa. Loppukautta varjosti Vimpelissä heittotilanteessa sattunut loukkaantuminen, jonka vuoksi hän joutui pelaamaan jokerina. Sisäpelissäkin toi joukkueeseen paljon pääsääntöisesti numerolla kaksi. Jakoi runkosarjassa joukkueen etenijätilaston kärjen 22 tuodulla ja oli kärkilyöntitilaston toinen 95 kärkilyönnillä.

-Lähellä oltiin välieriä. Vielä se kaivelee, mutta kokonaisuutena hieno kausi joukkueelta. Kiitokset faneille! Oli hienoa pelata pudotuspelejä tuollaisen yleisön edessä. Jatkopäätös oli helppo valinta ja päästään jatkamaan syksyllä hommia siitä mihin nyt jäätiin.

Aleksanteri Haukka

Hyvinkään Tahkosta tulleella Haukalla oli pieniä vaikeuksia alkukaudella takakentällä. Loppukautta kohden ote parani ja teki moniakin hyviä suorituksia hakevana kopparina ratkaisupeleissä.

-Kauden jälkeen on tosi ristiriitaset fiilikset. Pitäisi olla tyytyväinen siihen, että päästiin näin pitkälle. Mutta silti se, että hävittiin, vaikka pelattiin hyvin harmittaa tosi paljon. Olisi ollut kiva vielä pelata, eikä katsella sohvalta, kun muut tekee sitä. Henkilökohtaisella tasolla kausi oli nousujohteinen ja alun vaikeuksien kautta selvittiin voittoon. Tästä on tosi hyvä jatkaa seuraavaan kauteen. Pitää sama fiilis ja joukkuehenki yllä, mitä on tällä kaudella ollut. Täällä on viihtynyt tosi hyvin koko kesän ja varsinkin loppukesästä näki, että Imatralla on aivan mahtava kotiyleisö! Iso kiitos faneille tästä kesästä ja toivotaan, että teitä nähdään yhtä sankoin joukoin ensi kesänä myös Ukonniemessä!

Mikko Kosonen

Joukkueen omiin kasvatteihin kuuluva Kosonen on pelannut IPV:ssä jo kesästä 2015 lähtien. Luottosoturi pelasi hyvin ulkokentällä. Sisäpelissä rooli oli kotiuttajana suhteellisen pieni. Muistettavia hetkiä kauden aikana on kuitenkin runkosarjapelit Manse PP:tä ja Seinäjoen JymyJusseja vastaan, joissa Kosonen paukutti molemmilla kerroilla kaksi kunnaria samaan peliin.

- Päällimmäisenä tästä kaudesta jäi positiivinen fiilis. Joukkueena yllettiin kyllä ihan huippusuoritukseen, kun päästiin pudotuspeleihin ja sielläkin haastettiin Tamperetta ihan kunnolla. Hyvät fiilikset on sopparista! Päädyin sopimukseen IPV:n kanssa, koska täällä on tehty asiat niin kuin pitää jo monena vuonna. Opiskelut on tällä hetkellä Lappeenrannassa ja sekin osaltaan vaikutti päätökseen. Sitten tämän vuoden joukkueesta suurin osa jatkaa myös täällä. Nähtiin nyt, että tällä rungolla meillä on mahdollisuuksia pärjätä myös ensi kaudella.

Joona Sikiö

Kuuluu myös joukkueen pitkäaikaisiin omiin kasvatteihin. Antoi lukkarina tilaa Rasmus Surakalle ja siirtyi etenijäjokeriksi. Välillä häntä kokeiltiin myös uusissa rooleissa ulkokentällä. Jakoi joukkueen runkosarjan etenijätilaston kärjen 22 tuodulla.

-Päällimmäisenä erittäin hyvät ja positiiviset mietteet kaudesta. Lähdettiin altavastaajana ja pystyttiin yllättämään kaikki. Joukkue hitsautui hyvin yhteen ja pelattiin joukkueena erinomaisesti. Hieno pesiskesä ja hienoa jatkaa täällä pelaamista! Nyt pienen huilin jälkeen aletaan tekemään ensi vuodelle hommia. Luotto seuraan ja tähän hommaan on kova, joten sen vuoksi suora kahden vuoden sopimus.

SOPIMUSTILANNE 2022

Imatran Pallo-Veikot samuli.17@hotmail.com