Superpesis


Sunnuntaina uusi mahdollisuus Ukonniemessä


IPV:llä on mahdollisuus palata takaisin voittojen tielle sunnuntaina, kun samoista sijoista taisteleva Kankaanpään Maila saapuu Ukonniemeen vierailulle kello 17.

Joukkueet ovat kohdanneet jo kerran tällä kaudella Kankaanpäässä 29.5., jolloin KaMa oli kotonaan parempi 1-0 (2-2, 4-0) lukemin. Tuon kohtaamisen jälkeen IPV on saanut hieman peliään parempaan kuosiin ja se on voittanut kuudesta edellisestä ottelustaan neljä. Alla on kuitenkin torstailta jälleen vaikeampi peli, kun Kiteen Pallo oli kotonaan parempi 2-0 ja IPV jäi kokonaan ilman juoksuja. Kentällä nähdään varmasti sisuuntunut joukkue, kun KaMa on yksi Redsien päävastustajista ja molemmat tarvitsevat kipeästi pisteitä.

IPV:n yksi ongelma on ollut kokoonpanossa. Toni Laakso siirtyi alkuviikosta Haminan Palloilijoiden riveihin ja lisäksi Sasu ToikkaMikko Kosonen sekä Aleksanteri Haukka olivat poissa torstain ottelusta.

IPV:n sarjasijoitus on kymmenes. Se on saavuttanut kahdessatoista ottelussa yksitoista pistettä. Joukkue on lyönyt 62 juoksua ja päästänyt 83.

KaMan sarjasijoitus on kahdestoista, eli joukkue on tällä hetkellä karsintaviivan alapuolella. Joukkue on saavuttanut yhdessätoista ottelussa kuusi pistettä, jotka ovat tullet kahden pisteen voitoista IPV:tä, Kiteen Palloa ja Pattijoen Urheilijoita vastaan. Torstaina KaMa hävisi vieraissa Kouvolan Pallonlyöjille 2-0 lukemin. KaMa on lyönyt 32 juoksua, joka on vähiten koko Superpesiksessä. Päästettyjä juoksuja on 85.

IPV:n lyöjätilaston kärkenä on Toni Kohonen 1+15=16 lyödyllä. Etenijätilaston kärki on Ville Pietinen 10 tuodulla ja hän johtaa myös kärkilyöntitilastoa 55 lyönnillä. Torstain ottelun yksi valonpilkahduksia oli koppariksi siirretty Joona Sikiö. Hän on joukkueen etenijä- ja kärkilyöntitilastossa Pietisen takana kahdeksalla tuodulla ja 43 kärkilyönnillä.

KaMan lyöjätilaston kärjessä on suhteellisen tasaista Sami Mikkolanahon 0+9=9, Miikka Riikosen 0+8=8 ja Juuso Vuorenmäen 1+6=7 lyönneillä. Kärjessä pelaavat Severi Piispanen ja Perttu Olli ovat tuoneet molemmat kuusi juoksua ja Antti Kortteenperä johtaa joukkueen kärkilyöntitilastoa 40 kärkilyönnillä. Piispanen on heti hänen takanaan 39 kärkilyönnillä.

IPV Ylläpito samuli.17@hotmail.com