Superpesis


Kolme pistettä jäi Tampereelle


IPV taisteli avausjaksolla hyvin, mutta jäi lopulta ilman lyötyjä juoksuja ja Manse PP oli parempi 2-0 (4-0, 2-1) lukemin.

IPV:ltä nähtiin kokoonpanossa pientä muutosta, kun Sasu Toikka siirtyi jokeriksi, Joona Sikiö pelasi kopparina ja numerolla kolme, Ville Pietinen siirtyi kolmosvahdiksi ja Joona Mäkelä sieppariksi. Manse PP:n puolella suurin muutos oli Juha Puhtimäen poissaolo ja Perttu Ruuskan pelaaminen lukkarina. Lisäksi Koskenkorvan Urheilijoista alkuviikosta Tampereelle siirtynyt Aku Kettunen debytoi uudessa seurassaan.

Ensimmäisellä jaksolla IPV pysyi vielä taistelussa mukana. Manse PP rakenteli jokaisessa vuorossa tilannetta, mutta Redsien ulkokenttä oli vahva kotiutustilanteissa ja kotiin syntyi avausjaksolla viisi paloa. Myös IPV sai avausjaksolla sisäpelin osalta jonkinlaista tilannetta aikaan ja kotiutusvastuu oli Toni Kohosella, joka ei onnistunut illan aikana viidessä kotiutusyrityksessään. Kohosen paras paikka nähtiin ensimmäisellä sisävuorolla, kun hänen lyöntinsä meni etutilanteessa läpi kakkosluukusta, mutta Lauri Kivisen hyvän ulkopelisuorituksen vuoksi Mikko Kosonen paloi niukasti kotipesään. Lisäksi Konsta Hyötyläinen haki kertaalleen ajolähdöstä läpilyöntiä kolmosrajasta, mutta tämä lyönti meni laittomaksi. Jakso ratkesi viimeisellä vuoroparilla Henri Puputin tyhjentäessä pajatson kolmospuolen läpilyönnillä.

Toisella jaksolla IPV:n sisäpeli ei auennut kunnolla ja Henri Puputin sekä Perttu Ruuskan yksittäiset lyönnit riittivät Manse PP:n jaksovoittoon. IPV:n illan ainoa juoksu syntyi toisen jakson kolmannella vuoroparilla Joona Mäkelän hyödyntäessä kakkospesän harhaheiton.

Kolmostilanteet ottelussa menivät kotijoukkueelle 18-7. Kärkilyönnit puolestaan 27-23.

IPV:n kakkospalkinto meni viime aikoina hyviä otteita lautasella esittäneelle Rasmus Surakalle. Ykköspalkinto meni puolestaan pari hyvää suoritusta etukentälle tehneelle Miitri Pesoselle, joka onnistui myös kärkilyönneissä 83% neloset hihassa.

IPV Ylläpito samuli.17@hotmail.com