Superpesis


Jymy vei täydet pisteet mukanaan


IPV oli vielä ensimmäisellä jaksolla mukana pelissä, mutta Jymy vei pisteet 0-2 (1-2, 0-6) lukemin.

Ensimmäinen jakso oli melko tasainen ja kolmostilanteet menivät Jymyn hyväksi 6-7. Tilanteiden purkaminen oli jakson aikana molemmilla nihkeää. IPV:n osalta hyvä suoritus ensimmäisellä jaksolla oli Jymyn kärjen kurissa pitäminen.

Juoksutili aukesi toisella vuoroparilla Sasu Toikan lyönnin mennessä etutilanteessa ykkösrajasta läpi ja Ville Pietinen toi ottelun avausjuoksun. Myös Jymy sai tasoittavalla juoksutilinsä auki Roope Korhosen kotiuttaessa Juho Keinäsen välilyönnillä. Jakso ratkesi neljännen tasoittavalla Lauri Rönkön lyödessä pallon kakkossaumaan, jossa kaksi IPV:n ulkopelaajaa yritti tavoitella sitä. Pallo meni kuitenkin lopulta räpylän alta kenttään ja Kalle Kuosmanen pääsi tuomaan jakson ratkaisujuoksun.

Toisella jaksolla IPV jäi ilman juoksuja. IPV:n peliä latisti selkeästi Jymyn kaksi juoksua heti ensimmäisellä sisävuorollaan. Jymy meni jakson aikana selkeästi menojaan ja teki jakson aikana yhteensä kuusi juoksua. Kaksi juoksuista syntyi harhaheitoista, Roope Korhonen löi kaksi, Juho Keinänen ja Ville Kotro puolestaan yhdet.

Kokonaisuudessaan kolmostilanteen menivät 9-20 Jymylle. Kärkilyönnit puolestaan 25-39. IPV:ltä palkittiin kakkospalkinnolla lukkari Rasmus Surakka ja Sasu Toikka oli ykköspalkittu. Konsta Hyötyläinen sai puolestaan Ruutu-tähtipelaaja palkinnon.

IPV:llä on jäljellä runkosarjaa kolmen ottelun verran. Tulevalla viikolla se pelaa kaksi vierasottelua torstaina Joensuussa ja sunnuntaina Seinäjoella.

IPV Ylläpito samuli.17@hotmail.com