Superpesis


Tiistaina juhlitaan Toni Kohosta


IPV:n runkosarja päättyy tiistaina kotiotteluun Manse PP:tä vastaan. Ottelu on pesislegenda Toni Kohosen pitkän Superpesis uran viimeinen.

IPV lähtee kauden päätöskamppailuun sarjataulukon sijalta yhdeksän. Pisteitä Redseillä on koossa 25. Kahdeksatta sijaa hallussaan pitävä Kitee on IPV:tä kymmenen pistettä edellä. IPV:n takana tulevilla Pattijoella ja JymyJusseilla on puolestaan kaksi pistettä IPV:tä vähemmän, seuraavana oleva Koskenkorva on kolmen pisteen päässä.

Illan nimi Ukonniemi Stadionilla tulee olemaan pesislegenda, uransa IPV:n paidassa päättävä, Toni Kohonen. Luvassa on varmasti unohtumaton urheiluilta, jota ei kannata jättää väliin. Ottelun ennakkomyynti on ollut vilkasta ja Ukonniemessä tultaneen rikkomaan kauden yleisöennätys. Paikalle on saapumassa väkeä yli lajirajojen eripuolilta Suomea. 

Ottelu alkaa klo 17.30, mutta juhlallisuudet kentällä alkavat jo klo 17.15 ja yleisön toivotaan olevan paikoillaan jo ennen tätä.

Ottelun kuuluttajana toimii Antero Mertaranta, joka oli selostamassa Toni Kohosen pääsarjadybyyttiä SMJ-Kitee televisioon vuonna 1993. 

Ottelun alkuseremonioiden lisäksi ottelun tauolla ja heti ottelun jälkeen on luvassa palkitsemisia ja muistamisia. 

Toni Kohosen Legenda-tuotteet ovat myynnissä stadionin fanituotepisteellä.

 

Tomi Sillanvuo tomi.sillanvuo@gmail.com