Superpesis


Matias Kauppinen IPV:n paitaan


IPV on solminut 1+1 vuotisen pelaajasopimuksen etukenttäpelaaja Matias Kauppisen (24) kanssa. Kauppinen siirtyy Imatralle Ykköspesiksestä Jyväskylän Lohesta. Superpesiksessä Kauppinen on aiemmin pelannut 88 ottelua Hyvinkään Tahkossa.

Kauppisen kasvattajaseura on Espoon Pesis, josta hän siirtyi Hyvinkäälle C-ikäisenä. Tahkon juniorijoukkueissa hän on voittanut kaksi Suomen mestaruutta, B-pojissa 2016 ja A-pojissa 2018. Debyytin Superpesiksessä hän teki kaudella 2017. Tahkossa Kauppinen pelasi neljä kautta, jonka jälkeen hän on pelannut kaksi kautta Ykköspesistä. Kaudella 2021 hän pelasi Ulvilassa ja päättyneellä kaudella Lohessa.

-Hyvällä fiiliksellä olen tulossa Imatralle. IPV:n ensi kauden joukkue vaikuttaa hyvältä, potentiaalinen joukkue koossa. Mukava palata myös Superpesikseen parin kauden tauon jälkeen

Viime kaudella Lohen paidassa Kauppinen toi 24 ottelussa 43 juoksua ja oli Ykköspesiksen etenijätilastossa toinen. Kärkilyöntejä kertyi 118, joka oikeutti kärkilyöntitilastossa kuudenteen tilaan. Lyötyjä juoksuja Kauppisella oli seitsemän, joista neljä kunnaria ja kolme tavallista.

-Päättynyt kausi Lohessa oli henkilökohtaisella tasolla hyvä. Onnistuin etenijänä ja vaihtajana. Ulkopeli sujui myös mielestäni hyvin. Sisäpelissä roolini on etenijä ja vaihtaja, ulkona olen etukenttäpelaaja

 

Tomi Sillanvuo tomi.sillanvuo@gmail.com