Superpesis

KPL parempi hallipelissä

IPV:n vuoden toinen hallipeli päättyi tappioon. Ukonniemi Areenalla vieraillut Kouvolan Pallonlyöjät otti omassa halliavauksessaan voiton lukemin 0-2 (0-1,2-4).

Ensimmäisellä jaksolla Ukonniemessä nähtiin vain yksi juoksu. Siitä vastasi KPL. kun jokeri Teemu Nikkanen kotiutti Matti Saukon lyömällä pallon kolmosluukusta läpi. Molempien joukkueiden ulkopeli oli ensimmäisellä jaksolla vahvaa ja jakson juoksut jäivät yhteen.

Myös toisen jakson ensimmäisen juoksusta vastasi vierasjoukkue KPL. Matti Saukon kumura upposi IPV:n kenttään, ja Aapo Kinnunen tuli kotiin. IPV:n tasoitus, ja samalla joukkueen avausjuoksu ottelussa, nähtiin toisen vuoroparin aloittavalla. Jokeri Tommi Piirainen löi kovaa saumaan, ja Veeti Lankinen juoksi kotiin. Piirainen oli tilanteessa Redsien viimeinen lyöjä.

KPL ratkaisi toisen jakson omalla tasoittavallaan toisessa vuoroparissa. Joukkue löi hyvin palloa väliin ja teki vuorossa yhteensä kolme juoksua, lyöjinä jokeri Patrik Wahlsten, Arttu Ruuska ja Valtteri Luoma. Juoksuja toivat Aapo Kinnunen, Matti Latvala ja Ruuska. Jakson loppunumerot 2-4 löi Aatu Pulliainen, ja juoksun toi Miitri Pesonen.

IPV pelaa seuraavan hallipelin perjantaina 27.1. Ukonniemi Areenalla, vastustajana myös tässä ottelussa on KPL. Ottelu alkaa klo 19.45.

IPV:n kokoonpano: