Superpesis


Halli-SM avaus sunnuntaina


IPV avaa Halli-SM ottelunsa sunnuntaina, kun Kiteen Pallo saapuu Ukonniemi Areenalla kello 13.00.

IPV ja Kiteen Pallo kohtasivat jo kertaalleen harjoitusottelun merkeissä 8. tammikuuta. Tuolloin IPV oli parempi 1-0 (5-1, 4-4) lukemin. Redsien ilme oli ottelussa hyvä ja erityisesti ensimmäisellä jaksolla sisäpeli oli pirteää.  

Sen jälkeen IPV pelasi kaksi ottelua Kouvolan Pallonlyöjiä vastaan. Ensimmäinen kohtaaminen nähtiin 21. tammikuuta, jolloin KPL oli parempi 0-2 (0-1, 2-4) lukemin. Tuossa ottelussa ulkopeli oli hyvää yhtä vuoroa lukuun ottamatta, jossa kouvolalaiset viimeisteli kolme juoksua. Toinen kohtaaminen nähtiin vajaa viikko myöhemmin 27.1. Se ottelu vahvaa ulkopelin juhlaa ja IPV vei sen nimiinsä 1-0 (1-0, 1-1) lukemin. Jälkimmäisessä kohtaamisessa IPV pelasi vahvasti nuorella joukkueella, joka suoriutui mallikkaasti. Myös KPL:n kokoonpano painottui Ykköspesisjoukkueen pelaajiin. 

KiPa aloitti jo sunnuntaina omat Halli-SM ottelunsa. Se taipui Joensuun Mailalle 2-0 (3-1, 4-1) lukemin. KiPan pelinjohtaja Juho Kaikko kommentoi ottelun jälkeen KiPan verkkosivuilla, että kärkimiehet Otto Kauppinen ja Matias Litmanen menivät hyvin kentälle, mutta vaihtotilanteet ja kotiuttaminen oli vaikeaa. Ulkopeli oli Kaikon mukaan ajoittain hyvää, mutta kaikki JoMan juoksut tulivat omista virheistä. 

IPV Ylläpito samuli.17@hotmail.com