Superpesis


JoMa parempi toisessa Halli SM –ottelussa


IPV:n Halli-SM pelit tulivat päätökseen Joensuun Mailan ottaessa ansaitun voiton 0-2 (1-2, 0-4) lukemin.

IPV:ltä ottelussa olivat poissa Joona Sikiön lisäksi Miitri Pesonen, Atte Brandt ja Ville-Veikko Olli

Ottelun avaussisävuoro oli IPV:ltä melko hyvä ja se sai kaksi kotiutusyritystä. Toinen yritys tuotti tulosta, kun Tommi Piirainen löi pallon kolmospuolelle ja Rasmus Surakka ehti kotiin. Tasoittavalla Elmeri Lieto löi JoMan tasoihin kotiuttamalla Joni Rytkösen kakkosjatkeen lyönnillä. Peli jatkui pitkään 1-1 tilanteessa. Lieto ratkaisi lopulta neljännen tasoittavalla jakson JoMalle kotiuttamalla näpäytyksellä Konsta Piirosen. Molemmat joukkueet käyttivät jakson aikana aikalisänsä. Lisäksi Joni Rytkönen sai jakson aikana varoituksen protestoituaan syöttötuomarille laittomaksi tuomittua lyöntiään. 

Toisella jaksolla JoMa alkoi rutiinillaan olemaan selkeästi parempi joukkue ja IPV:llä oli sisällä ajoittain vaikeuksia perättäisten onnistumisten kanssa. Positiivista IPV:llä oli muutamat hyvät ulkopelisuoritukset. JoMalta juoksuja toisella jaksolla löivät Juho Toivola kahdesti, Elmeri Lieto ja Henri Litmanen. Lisäksi Lieto toi yhden juoksun ja Konsta Kettunen kolme.

IPV:ltä palkittiin 57% kentälle mennyt kärkietenijä Joona Mäkelä. JoMalta puolestaan kolme lyönyt, yhden tuonut ja 100% kärkilyöntiprosentilla onnistunut Elmeri Lieto. 

Kolmostilanteet ottelussa menivät JoMalle 6-16 ja kärkilyönnit 21-38. 

IPV Ylläpito samuli.17@hotmail.com